• PRO TV
  • "Imi doresc sa valsez ca in filmele romantice". Ce spune Bianca Dragusanu despre "Dansez pentru tine", dar si despre Andreea Balan

"Imi doresc sa valsez ca in filmele romantice". Ce spune Bianca Dragusanu despre "Dansez pentru tine", dar si despre Andreea Balan

"Imi doresc sa valsez ca in filmele romantice". <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Ce spune Bianca Dragusanu </span>despre "Dansez pentru tine", dar si despre Andreea Balan

Bianca Dragusanu, una dintre vedetele participante la cel de-al XIII-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", face marturisiri despre asteptarile pe care le are de la aceasta competitie.

Te-ai sfatuit cu cineva inainte sa spui "DA", particip la "Dansez pentru tine"?

Da, bineinteles ca am cerut sfaturi persoanelor apropiate mie. Am fost informata de la inceput ca acest show presupune un efort fzic foarte mare si o si mai mare implicare emotionala. Abia astept sa inceapa competitia, sa-mi cunosc partenerul, pentru ca sunt pregatita din punct de vedere psihic. Vreau sa-i aduc multa bucurie si sa-i alin viata.

Cine te sustine cel mai mult?

Familia si cei mai apropiati prieteni.


La ce tip de dans crezi ca te vei descurca cel mai bine?

Probabil la aplauze :). Nu sunt un talent innascut, dar sper sa ma ridic la nivelul asteptarilor domnului Mihai Petre, de care se teme toata lumea. Bineinteles, imi doresc foarte mult sa invat sa valsez ca in filmele romantice.

 
Ai mai dansat vreodata?


Nu, nu am mai avut o astfel de experienta si sunt nerabdatoare.

Cine danseaza cel mai bine din Romania, in opinia ta?

Andreea Balan, pe care, recunosc, am studiat-o de cand am acceptat sa particip la “Dansez pentru tine”. Am urmarit cu atentie toti participantii, iar Andreea Balan mi s-a parut exceptionala.

Ce parere ai despre Mihai Petre? Crezi ca va fi mai dur decat Nea Marin?

Cred ca va fi asa cum ne-a obisnuit. Nu cred ca cei doi pot fi comparati. Adevarat este si ca, de cele mai multe ori, criticile sunt constructive, asadar, sunt sigura ca voi avea numai de invatat de la Mihai Petre. 

"Dansez pentru tine" revine la ProTV vineri, 26 octombrie.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni