Caravana "Vocea Romaniei" a inceput preselectiile pentru un nou sezon al competitiei de la ProTV. Doar vocea conteaza! Inscrie-te acum

Data publicarii: 26 Mai 2014
Data actualizare: 29 Mai 2014
Dupa ce a tinut milioane de romani in fata televizoarelor sezoane la rand, adevarata competitie a vocilor revine. Vocea Romaniei se intoarce in aceasta toamna la ProTV si da startul cautarilor pentru urmatoarele vedete ale industriei muzicale romanesti.

Caravana “Vocea Romaniei” porneste la drum la inceputul lunii iunie, in cautarea noilor voci care sa-i dea pe spate atat pe cei patru antrenori, cat si pe cei din fata televizoarelor.


"Doar vocea conteaza!" Completeaza formularul de inscriere aici

 

Astfel, sunt asteptati la preselectiile care vor avea loc in intreaga tara toti cei care sunt increzatori ca pot ridica in picioare o sala intreaga si pot intoarce faimoasele scaune ale antrenorilor in cateva clipe. Fiecare concurent va avea sansa sa demonstreze ca are ingredientele de succes pentru a deveni Vocea Romaniei, un titlul atat de ravnit, care inseamna mai mult decat simpla castigare a unui concurs: inseamna sansa unica de a incepe construirea unei cariere adevarate.

 

 

Caravana "Vocea Romaniei" ajunge in urmatoarele orase:

 

Cluj-Napoca - 8 iunie, Hotel Golden Tulip Ana Dome


Iasi - 15 iunie, Hotel Unirea


Timisoara - 22 iunie, Hotel Continental


Bucuresti - 28 si 29 iunie, Hotel Phoenicia


Constanta - 13 iulie, Hotel IBIS

 

In toate orasele inscrierile vor incepe la ora 10:00.

 


"Vocea Romaniei" a obtinut rezultate record de audienta la ProTV inca de la primul sezon, iar succesul a fost din ce in ce mai mare (8,5 rating si 26% share in anul 2011, 12 rating si 26,4% share in 2012 si 13,2 rating si 30,5% cota de piata in 2013, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani).
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies