CARMEN GREBENIȘAN

Data publicarii: 28 Decembrie 2022
Data actualizare: 04 Ianuarie 2023
Carmen Grebenișan este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România, având o comunitate impresionantă de fani. Ea participă la Survivor România și face parte din echipa Faimoșilor!

Carmen Grebenișan și-a început cariera în online în urmă cu 8 ani, atunci când și-a făcut propriul său blog. Deși a pornit de la un site pe care își scria experiențele personale, frumoasa blondină a reușit să câștige admirația publicului larg, iar în acest moment este urmărită de peste 676.000 de urmăritori pe Instagram și peste 267.000 pe TikTok.

Creatoarea de conținut este pasionată de beauty, fashion și călătorii, iar drept dovadă stau miile de postări din social media.

În ceea ce privește viața sa personală, Carmen s-a născut pe 21 iulie 1992, la Cluj. De mult timp ea este prietenă bună cu influencerul Alina Ceușan, alături de care a înființat un brand de costume de baie. Cele două au devenit mai mult decât simple amice în urmă cu un an, atunci când concurenta de la Survivor s-a cununat civil cu iubitul ei, Alex Militaru, iar Alina le-a fost nașă.

“Am renunțat la nunta cu fluturi albaștri, cel puțin pentru anul ăsta, și am acceptat provocarea asta pe care o aveam în gând de mult timp... și acum am zis DA categoric. Este o experiență destul de personală, toată intrarea asta în Survivor și vreau să mă bucur maximum de ea. Sper doar să mă bucur de ea. Mi-am dat seama că în viața asta tot ce am făcut este pentru a-mi demonstra mie că nu sunt doar acolo. Pot merge mereu înainte, într-un ritm mult mai alert decât restul și că pot să-mi depășesc capacitățile și tot confortul ăsta pe care eu singură mi-l dau”, a declarat Carmen înainte de a pleca în Republica Dominicană. 
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!