Povestea emotionanta spusa de Dragos Bucur in direct:"Mi s-a facut pielea de gaina"

Povestea emotionanta spusa de Dragos Bucur in direct: Mi s-a facut pielea de gaina
Citeste mai mult despre: Dragos Bucur, Visuri la cheie,
Data publicarii: 05 Noiembrie 2014
Data actualizare: 05 Noiembrie 2014
Inainte de emisiunea "Visuri la cheie" de la 20:30, la ProTV, prezentatorul ei Dragos Bucur a venit in studioul ProFM, la Andrei Gheorghe si Greeg si a povestit mai multe din culisele emisiunii.

Actor cunoscut si, mai nou, prezentatorul emsiunii "Visuri la cheie" de la ProTV, Dragos Bucur a venit la matinalul ProFM unde a vorbit cu ascultatorii si cu Andrei Gheorghe despre editia de saptamana asta si cazul impresionant al copilului care a salvat un alt copil.

Vezi diseara transformare casei lui in emsiunea "Visuri la cheie", de la 20:30, la ProTV.

Povestea lui Madalin a facut rapid inconjurul Romaniei. Pe cat de impresionanta povestea de viata a copilului, pe atat de dezolanta gospodaria familiei Geabelea. Acoperisul construit de tatal lui Madalin prin care ploaia siroia puternic in interior, chirpiciul de pe jos mereu umed in zilele friguroase de iarna sau lipsa apei curente sunt doar cateva dintre aspectele mai putin fericite ale povestii. Insa, mai presus de toate, omenia si curajul de care dau dovada membrii familiei Geabelea sunt lucrurile cele mai de pret. 

„Echipa Visuri la Cheie ajunge in aceasta saptamana la o familie mandra. O familie de romani adevarati, care ar sari oricand in ajutorul semenilor. Oameni simpli, care nu pun pret pe lucrurile materiale. Am fost primiti cu extrem de multa caldura de aceasta familie, de parca eram prieteni de-o viata. Asta e spiritul de roman adevarat, oameni care fac bine, dar cu care, din pacate, soarta nu a fost prea generoasa. Povestea lor de viata li s-a schimbat in cateva zile, lucru posibil doar credintei in oameni”, a declarat Dragos Bucur. 

Vezi video aici!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies