Cine sunt cele 10 vedete care vor avea parte de 3 saptamani extreme in jungla africana

Cine sunt cele 10 vedete care vor avea parte de 3 saptamani extreme in jungla africana
Data publicarii: 16 Februarie 2015
Data actualizare: 16 Februarie 2015
Probe extreme, animale, insecte, caldura din jungla africana, lipsa de mancare, cu toate acestea se vor infrunta celebritatile care au pornit in aventura pe care nu o vor uita niciodata!

Timp de trei saptamani, cei 10 concurenti nu vor avea contact cu nimeni si vor fi supusi unor probe extreme, pentru a demonstra ca merita titlul de Rege sau Regina a junglei

Cabral si Bobonete ii vor urmari pe concurenti, 24 de ore din 24, iar vedetele vor fi nevoite sa se adapteze conditiilor din jungla, cu bune, dar mai mult cu... grele.

Telespectatorii sunt singurii care vor decide parcursul celebritatilor din show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici!". In fiecare zi, vor putea vota prin SMS sau apel la numarul de telefon 1264 si vor putea hotari cine trece prin proba zilnica - Provocarea junglei, cine iese din show si castigatorul titlului de Regina sau Regele junglei.

Vezi mai jos cine sunt cele 10 vedete care isi vor demonstra curajul si care vor face fata provocarilor din jungla africana:

Andreea MoldovanDorian PopaElena LasconiElena MerisoreanuGina PistolLuminita NicolescuMihai TraistariuCatalin MorosanuPacha ManRubyEmisiunea "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" este disponibila integral pe Voyo.ro!VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies