Concurentii de la "MasterChef" gatesc la petrecerea lui Smiley, pentru 100 de invitati, ACUM, la ProTV

Concurentii de la  MasterChef  gatesc la petrecerea lui Smiley, pentru 100 de invitati, ACUM, la ProTV
Data: 19 Mai 2014
In a zecea editie „MasterChef” de marti, 20 mai, difuzata la ProTV, Smiley ii provoaca pe concurenti sa gateasca pentru petrecerea pe care o va organiza. 

Dupa aceea, cei 15 aspiranti la titlul de MasterChef ramasi in cursa vor trebui sa treaca de proba din platou: pregatirea unui meniu pentru mahmureala.

In noua editie, juriul MasterChef ii pune pe concurenti in fata unei probe neasteptate. Ei vor pregati, sub indrumarea riguroasa a Chef-ilor si a lui Smiley, un meniu pentru cele 100 de persoane invitate de artist la o petrecere, imediat dupa un concert sustinut de artist.

 

"MasterChef" e ACUM, la ProTV!

 

Proba din platou vine in completarea testului culinar lansat de Smiley. Dupa proba pe echipe desfasurata la petrecere, pe concurenti ii asteapta o provocare individuala. Fiecare dintre ei trebuie sa uimeasca juriul cu un meniu recomandat pentru mahmureala.

Telespectatorii ProTV vor putea urmari cum se vor desfasura pregatirile pentru petrecerea lui Smiley si vor afla retete inedite contra mahmurelii, de la 20.30, la “MasterChef”.    

“MasterChef“- Prinde gustul competitiei, numai la ProTV!

FULLSCREEN
Concurentii "MasterChef" gatesc la petrecerea lui Smiley, pentru 100 de invitati, maine, de la 20.30, la ProTV
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO