Corina Danila, Catalin Neamtu, Natasa Rad si Dan Badea aduc umorul la Jocuri de celebritate

Corina Danila, Catalin Neamtu, Natasa Rad si Dan Badea aduc umorul la Jocuri de celebritate
Citeste mai mult despre: Jocuri de celebritate, ProTV,
Data publicarii: 19 Aprilie 2017
Data actualizare: 19 Aprilie 2017
In aceasta seara, de la 22:30, Mihai Bobonete a pregatit cele mai amuzante Jocuri de celebritate pentru invitatii sai, in ce mai galagioasa si distractiva sufragerie. 

Doi comedianti foarte talentati, Catalin Neamtu si Dan Badea, si doua actrite celebre, Corina Danila si Natasa Rad, vin pe canapelele celor doi capitani de echipa cu povesti amuzante si multe glume bune. 

Cele doua echipe au un singur lucru in comun: umorul! Paul Ipate ii are pe canapeaua sa pe Dan Badea, Natasa Rad si Radu, de meserie tot comediant. Radu isi doreste sa castige banii pentru iubita lui, care sufera de o boala grava si tipic feminina: lipsa de haine. 

In echipa lui Octavian Strunila sunt Corina Danila, Catalin Neamtu si Larisa, o doamna diriginta care isi doreste sa castige pentru a-si duce clasa in excursie dupa ce termina cu examenele.

Examenul de umor si buna dispozitie se va da la probe precum: Schimb de fete, Bolul Kaboom, Fii pe faza, Litere incrucisate si Cuvinte in lant. Cele doua echipe vor face fata cu brio provocarilor date de Bobonete, insa doar una va iesi invingatoare.

Telespectatorii sunt invitati sa rada pe cinste alaturi celebritati si sa vada cum se descurca Corina Danila in situatii sub presiune, dar si cine va reusi sa ii ia banii lui Bobonete in runda finala, Nume si renume. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies