Daniel Cosmin Stefanescu: "Nu eu am omorat-o pe Mihaela Runceanu, dar parintii mei ma cred un criminal"

Daniel Cosmin Stefanescu: Nu eu am omorat-o pe Mihaela Runceanu, dar parintii mei ma cred un criminal
Data: 06 Octombrie 2009
Daniel Cosmin Stefanescu a stat 17 ani in inchisoare pentru ca justitia a stabilit ca el este ucigasul Mihaelei Runceanu. Astazi, cu toate ca dosarul s-a inchis demult iar el a fost eliberat de trei ani, Stefanescu inca isi mai sustine nevinovatia. Cu toate ca e constient ca nu il crede nimeni. Nici macar parintii lui.

Nu eu am omorat-o pe Mihaela Runceanu.  As vrea sa stiu cine a facut-o. Simt ca parintii mei ma considera vinovat. Ce realizam disculpandu-ma in fata parintilor? M-ar fi crezut? Si, ce realizam daca m-ar fi crezut? Am certitudinea ca cineva, dintre cei care se uita acuma si ma asculta, ma vor crede? Macar un pic! Ba, hai sa ne mai interesam, sa vedem… Cine, de ce? E mult mai facil sa mergi pe drumul ala! Am certitudinea ca macar un singur om?"

Acestea sunt afirmatiile lui Daniel Cosmin Stefanescu, cel care a stat dupa gratii pentru uciderea Mihaelei Runceanu. Acesta declara ca a acceptat sa plateasca pentru o crima pe care nu a comis-o ca sa isi protejeze familia. e insa constient ca "probabil ca si daca as muri, lumea ar zice: Mormantul criminalului!"

 
 
 

 

 
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO