Din 3 ianuarie 2013, canalele PRO TV S.A. nu vor mai fi receptionate de abonatii Romtelecom (Dolce DTH)

Citeste mai mult despre: ProTV, Dolce, PRO TV S.A., receptie, Romtelecom,
Data: 02 Ianuarie 2013
Romtelecom nu a agreat conditiile de reinnoire cerute de PRO TV pentru contractul de retransmisie a canalelor de televiziune din portofoliul PRO TV S.A.

Romtelecom nu a agreat conditiile de reinnoire cerute de PRO TV pentru contractul de retransmisie ale canalelor de televiziune din portofoliul PRO TV SA.

Urmare a acestui fapt, serviciul Dolce DTH si alte servicii de retransmisie ale Romtelecom nu vor mai retransmite aceste canalele incepand cu 3 ianuarie 2013.

In decursul negocierilor incepute in luna septembrie, ROMTELECOM nu si-a aratat disponibilitatea de a plati pentru canalele PRO TV un pret care sa exprime valoarea corespunzatoare pe care canalele PRO TV o reprezinta in pretul platit de fiecare abonat ROMTELECOM.

"Succesul financiar al distribuitorilor de canale de televiziune, precum Romtelecom, se bazeaza in primul rand pe atractivitatea PRO TV si a altor canale romanesti, care determina intr-o proportie covarsitoare decizia de abonare. PRO TV face in fiecare an investitii masive in continut pentru a satisface asteptarile telespectatorilor. Este corect ca valoarea acestui continut, pentru care distribuitori precum ROMTELECOM obtin venituri din abonamente, sa se reflecte in pretul pe care furnizorii acestor servicii il vor plati de acum inainte PRO TV.",a declarat Anca Budinschi, Director General PRO TV SA.

PRO TV regreta aceasta situatie si isi informeaza telespectatorii asupra alternativelor de receptionare ale canalelor PRO TV: semnalele terestre pentru canalul PRO TV; toti ceilalti distribuitori de cablu si satelit, precum si voyo.ro, pentru intreg pachetul de canale PRO TV SA. (Pro TV, Acasa TV, Pro Cinema, Acasa Gold, sport.ro, MTV, Pro TV International).

Informatii si detalii privind receptionarea televiziunilor Pro TV, Acasa TV, Pro Cinema, Acasa Gold, sport.ro, MTV, Pro TV International pot fi obtinute la numarul de telefon (021).250.50.63 si (021).250.50.64, la Departamentul de Relatii cu publicul al PRO TV. www.protv.ro si www.stirileprotv.ro vor oferi lista cu toti distribuitorii canalelor PRO TV din Romania si strainatate.

Citeste si: Din 31 decembrie, voyo.ro transmite online toate posturile ProTV SA

Ce poti face ca sa vezi ProTV! Afla unde poti urmari ProTV in functie de judetul in care locuiesti si de statiile de cablu disponibile in zona ta.

Vezi aici lista posibilitatilor terestre de a receptiona ProTV

Nu mai vad ProTV? Ce trebuie sa fac?

Cum poti vedea ProTV HD fara abonament in Bucuresti si in imprejurimi
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO