Dorian Popa a stat cu picioarele intr-un acvariu cu un crocodil! Ce a trebuit sa faca pentru a-si ajuta echipa

Dorian Popa a stat cu picioarele intr-un acvariu cu un crocodil! Ce a trebuit sa faca pentru a-si ajuta echipa

Dorian Popa, curajosul echipei galbene, a avut de infruntat din nou pericolele junglei. Dupa ce Cabral si Bobonete l-au pus sa stea cu picioarele intr-un acvariu alaturi de un crocodil, artistul a avut parte si de "o baie" cu gandaci.

Pentru a asigura hrana echipei sale, Dorian Popa nu a stat prea mult pe ganduri si chiar daca la inceput s-a dovedit a fi unul dintre cei mai curajosi concurenti, la sfarsitul probei si-a dorit sa iasa cat mai repede din acvariul in care fusese inchis.

Prima zi din jungla nu a fost deloc o zi de acomodare, asa cum se asteptau toti, iar proba "Rasfat si indignare", unde Dorian s-a intalnit cu sobolani, scorpioni, crabi, gandaci si crocodili, l-a pus in dificultate. Motivat de gandul ca echipa sa depinde in totalitate de el, artistul a facut tot ce i-a stat in putere pentru a trece cu brio de provocarea de foc.

Citeste si: A infruntat pericolele junglei, dar a clacat in timp ce toata lumea dormea! Ce a patit Gina Pistol in miez de noapte

Desi a strans numai 4 stelute din cele 10, Dorian a fost primit cu entuziasm in tabara de catre colegii lui, iar acest lucru l-a facut sa fie mai increzator si sa vrea sa lupte pentru cei alaturi de care a intrat in competitie.

Emisiunea "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" este disponibila integral pe Voyo.ro!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni