E tot mai frig afară, dar Viviana Sposub continuă să fascineze internetul cu poze din cea mai fierbinte vară

E tot mai frig afară, dar Viviana Sposub continuă să fascineze internetul cu poze din cea mai fierbinte vară
Data: 26 Septembrie 2019
La 22 de ani, Viviana Sposub a devenit co-prezentatoarea lui Cove și a Adelei Popescu la “Vorbește lumea”, iar lista ei de fani e în creștere.  
Numai pe Instagram are peste 50 de mii de urmăritori, pe care îi binedispune cu fotografiile ei zâmbitoare și foarte, foarte sexy. Cele mai multe like-uri le au pozele din seria “vacanța de vară”, așa cum a numit chiar frumoasa Viviana prima postare de acest fel.

Vezi mai multe fotografii cu Viviana în Galeria Foto de mai jos

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Să începem săptămâna bine, zic! ????

O postare distribuită de Viviana Sposub (@viviana.sposub) pe

Acum, dacă Viviana ar mai fi la școală și i s-ar da clasica temă “cum mi-am petrecut vacanța de vară”, probabil răspunsul ar fi “în costum de baie”, pentru că se pare că aceasta a fost ținuta favorită a vedetei. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Caută-mă în mare! ????

O postare distribuită de Viviana Sposub (@viviana.sposub) pe

În ziua când a început colaborarea cu „Vorbește lumea”, Viviana a declarat pentru protv.ro: ”Mă simt foarte emoționată în această nouă postură. Vor fi dimineți cu multe zâmbete, pentru că asta îmi propun să aduc pe chipurile telespectatorilor! Voi face de toate: dansez, cânt, prezint vremea, horoscopul, fac și mâncare și surprizele încă nu s-au terminat. În fiecare zi, colegii mei îmi vor da tot felul de provocări pe care sper să le duc la bun sfârșit”.

În ceea ce privește secretul succesului ei, obținut la numai 22 de ani, frumoasa spune că: “trebuie să lași totul să vină de la sine și să ai încredere în tine. Cred foarte mult că atragi ceea ce gândești.”

Vezi primul interviu dat de Viviana Sposub pentru PRO TV PLUS:


FOTO:INSTAGRAM

FULLSCREENVezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO