Falsez pentru tine – show-ul de muzică și mister începe în curând la PRO TV

Falsez pentru tine ndash; show-ul de muzică și mister începe în curând la PRO TV
Autor: Ionela Lupu
Data: 22 Octombrie 2018
Cel mai spectaculos show de muzică și mister începe duminică, 4 noiembrie, de la ora 20:00, la PRO TV. 

În fiecare săptămână, Falsez pentru tine pune sub semnul întrebării abilitatea unui cântăreț celebru din România de a descoperi dacă cineva cântă sau falsează, folosindu-se doar de intuiție.


Ca un adevărat detectiv, în fiecare rundă, invitatul special va trebui să descopere care dintre cei 8 concurenți aflați pe scenă spune adevărul și care minte. Dacă invitatul special a făcut alegeri bune până la final, telespectatorii vor urmări un duet de excepție format din concurentul finalist și cântărețul celebru.


Dacă nu, se vor amuza de o performanță deloc reușită între artist și farsor. Concurentul care reușește să-l păcălească pe invitat și ajunge în finală fără să cânte pleacă acasă cu un premiu de 10.000 de lei, iar dacă finalistul este un bun cântăreț, atunci câștigă un single semnat HaHaHa Production.

”Veți vedea un show cu multă distracție, în care nu vocile sunt importante, ci capacitatea invitatului de a intui cine spune adevărul și cine nu. Sunt convins că oamenii se vor uita la Falsez pentru tine, nu pentru că sunt eu prezentator sau pentru că am patru consilieri speciali, ci pentru că este primul show în care nu căutăm vocea, ci concurentul care încearcă să și-o ascundă cel mai bine.”, spune Mihai Bobonete, prezentatorul emisiunii. 


 

Pe tot parcursul show-ului, Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira și Răzvan Fodor îl vor consilia pe invitat ca să ia cele mai bune decizii. Cine sunt artiștii care se vor încumeta la o asemenea provocare, vedem din 4 noiembrie, de la ora 20:00, la PRO TV.

Falsez pentru tine – Un show de muzică și mister!

Haideți și voi alături de noi, în cel mai mare show de muzică și talent: Falsez pentru tine!
 

FULLSCREEN
Falsez pentru tine – show-ul de muzică și mister începe duminică, 4 noiembrie, de la ora 20:00!
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO