• Emisiuni
  • La Măruță
  • Fetita Elenei Basescu este copia fidela a mamei sale. Cum arata micuta Sofia Anais la varsta de 6 luni

Fetita Elenei Basescu este copia fidela a mamei sale. Cum arata micuta Sofia Anais la varsta de 6 luni

Fetita Elenei Basescu este copia fidela a mamei sale. Cum arata micuta Sofia Anais la varsta de 6 luni

Marius Baragan, un cunoscut fotograf din Romania cu care fiica presedintelui mai lucrat i-a imortalizat pe Elena, pe Bogdan si pe micuta Sofia Anais chiar la ei acasa. Fara a face exces de decoruri sau scenarii, fotograful i-a surprins pe cei trei in ipostaze simple, naturale, asa cum sunt ei in viata de familie de zi cu zi.

Cu ajutorul vestimentatiei, Elena Basescu a incercat sa ii scoata si mai mult in evidenta trasaturile Sofiei. Fara sa apeleze la ajutorul vreunui stilist, fiica presedintelui i-a ales micutei tinute din cele mai variate - de la body-uri simple la rochite pretioase.

Prima doamna. Prima fiica. Primul bebelus al tarii. Astazi, La Maruta vedeti imagini senzationale cu Sofia Anais, fiica Elenei Basescu. De la 17:30 intram in casa Elenei Basescu.

"Cu Elena totul merge foarte bine, avem o vechime de 10 ani de cand ne stim. E adevarat ca de cand a intrat in politica a facut o pauza in ceea ce priveste fotografia, s-a rezumat la campaniile politice si normal ca este o chimie. Cand cunosti pe cineva de atatia ani, merge totul snur, iti ghicesti gandurile, dorintele si asa mai departe."

Apropierea dintre parinti si micuta este mai mult decat vizibila, aspect sesizat si confirmat chiar de fotograf. Micuta Sofia nu are bona, iar parintii sunt cei care stau non-stop cu ea.



"Am fotografiat destul de multi tatici si noi suntem mai retinuti in a pune mana, ni se par fragili. Si eu am un copil de opt luni si in primele luni era retinut, ca parca e prea fragila",
a declarat Marius Baragan. 



Elena Basescu
si sotul sau s-au casatorit in anul 2012, iar din dragostea lor a aparut Sofia Anais de care mamica este foarte mandra si pe care nu o scapa o secunda din priviri. Nunta a avut loc la palatul Snagov, iar la acest eveniment au fost peste 800 de invitati.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni