Foarte tare! "Anul asta castiga..." Daca nu ti-ar marturisi chiar ea, nu ai crede cu ce antrenor tine Iulia Vantur la "Vocea Romaniei"

Foarte tare!  Anul asta castiga...  Daca nu ti-ar marturisi chiar ea, nu ai crede cu ce antrenor tine Iulia Vantur la  Vocea Romaniei
Citeste mai mult despre: Vocea Romaniei, Iulia Vintur,
Data: 24 Septembrie 2012
Marti, 25 septembrie, de la ora 20:15, la ProTV debuteaza cel de-al doilea sezon al super show-ului "Vocea Romaniei".

Iulia Vantur, care prezinta stirile diminetilor de week-end si coprezentatoarea "Dansez pentru tine" marturiseste: "Imi place Vocea Romaniei! Este unul dintre cele mai complexe show-uri din Romania: are poveste, emotie, haz, talente extraordinare, un juriu de exceptie, foarte bine ales (personalitati puternice si bine definite si un prezentator haios :)
Partea mea preferata este momentul in care concurentul trebuie sa-si aleaga antrenorul. Le doresc mult succes concurentilor si antrenorilor. Anul asta Moga castiga :)

Una dintre surprizele care vor deschide seara este cantecul pregatit de cei patru antrenori: Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu si cei patru finalisti ai primului sezon: Dragos Chircu, Stefan Stan, Cristian Sanda si Iuliana Puschila. Cei 8 au interpretat intr-o maniera proprie piesa "Moves like Jagger" a celor de la Maroon5, reusind sa electrizeze intreaga sala prin prestatia lor.

Cel de-al doilea sezon de "Vocea Romaniei" incepe in forta cu concurenti unul si unul, adevarati artisti care nu doar ca au reusit sa intoarca scaunele, dar au ajuns la performanta de a ridica antrenorii pe scaune! Lupta nu se da doar pe scena, ci si intre Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu.

Cei patru scot artileria grea si se folosesc de toate argumentele pentru a-i aduce la ei in echipa pe cei mai buni concurenti. In prima editie a show-ului,pentru a convinge o concurenta sa se alature echipei lui, Horia Brenciu recurge la un gest neasteptat, care a lasat masca atat publicul, cat si pe ceilalti antrenori.

Despre ce este vorba, telespectatorii vor descoperi marti, incepand cu ora 20:15, la ProTV.
 

FULLSCREEN
Foarte tare! "Anul asta castiga..." Daca nu ti-ar marturisi chiar ea, nu ai crede cu ce antrenor tine Iulia Vintur la "Vocea Romaniei"
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO