• PRO TV
  • Iata ce vedete participa la "Serviti, va rog!" Razvan Fodor, in rol de travestit: FOTO

Iata ce vedete participa la "Serviti, va rog!" Razvan Fodor, in rol de travestit: FOTO

Iata ce vedete participa la "Serviti, va rog!" Razvan Fodor, in rol de travestit: FOTO

Filmarile show-ului de la PrTV au inceput deja, iar invitatii supravegheati cu biciul de Nea Marin pun la cale in fiecare seara cate un party tematic asezonat din plin cu nastrusnicii. 

Prin urmare, Nea Marin le va pune pe vedete, printre care se numara si Mihai Bobonete si Razvan Fodor, sa ia lectii de dans chiar de la pinguinii de la "Circo Aquatico Bellucci".

Hip-hop, Hawaii, travesti, folclor, R’n’B, lambada – acestea sunt doar cateva dintre temele petrecerilor pe care invitatii trebuie sa le organizeze vara asta, la "Serviti, va rog".

"Carui barbat ii place sa se deghizeze in femeie? Iata ca de data aceasta n-au avut de ales! Travesti – party ca la «Serviti, va rog!» n-a vazut Parisul! Cel mai incapatanat se va dovedi a fi Mihai Bobonete, o sa vedeti, cu el nu m-am inteles de nicio culoare, insa pana la urma tot ca mine iese. Cu tot cu colegii de la circul Bellucci, baietii se costumeaza in fete si fetele in baieti, ca sa iasa show de zile mari!", spune Nea Marin, maestrul de ceremonii.

Chinuite fara exceptie de catre Nea Marin, nicio vedeta nu pare a fi la fel de nefericita ca Razvan Fodor. El este pus fata in fata cu cel mai mare cosmar al sau, multimea de oameni. Daca pana si pe sotia sa o refuza cand este vorba de mers la cumparaturi, Razvan nu are de ales si pe Nea Marin nu poate sa-l induplece.

Fodor trebuie sa intre in locul din cosmarurile lui, mall-ul, ca sa promoveze petrecerile cu toti ceilalti, insa are un atac de panica de toata frumusetea: "Razvan sufera de agorafobie, nu-i plac multimile, stiam ca o sa-i fie greu, dar nu ma gandeam ca iese atat de urat", spune Nea Marin.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni