• Emisiuni
  • Vocea României
  • Interviu exclusiv cu Pavel Bartoș despre Vocea Reuniunea: "Eu încă sunt uimit de momente."

Interviu exclusiv cu Pavel Bartoș despre Vocea Reuniunea: "Eu încă sunt uimit de momente."

De 1 decembrie, Vocea României vine cu o ediție specială. Telespectatorii îi vor vedea din nou în scaunele de antrenori pe Andra, Irina Rimes, Adrian Despot, Horia Brenciu, Marius Moga, Smiley și Tudor Chirilă. 

Concurenții care au făcut istorie în cele 9 sezoane vor urca pe scenă alături de antrenorii lor și vor face un arc peste timp într-un spectacol cu muzică, dans și energie. 

Lui Pavel Bartoș i-a lipsit foarte mult scena Vocea României și este extrem de încântat să revină în această ediție specială de 1 decembrie: "Abia aștept să zic: Popor de voce însetat, te-am pupat!"

Într-un interviu pentru protvplus.ro, prezentatorul spune că această emisiune este de neratat. Este ceva ce nu s-a mai văzut până acum: "Va fi un show colosal. Ne-a fost tare dor de sentimentul acesta, de a filma pentru Vocea României. Mă uitam la toți colegii în jur și abia așteptau, deoarece Vocea este un show aparte. Vor vedea niște duete senzaționale, inedite. Să-l vezi pe Brenciu cu Tudor Chirilă, pe Despot cu Smiley. Sunt colosale."

În ceea ce privește concurenții care au făcut istorie la Vocea României, Pavel Bartoș spune că: "Am avut concurenți care s-au afirmat și după și atunci realizez că Vocea României a schimbat vieți și a creat niște artiști."

Nu ratați ediția specială de 1 decembrie Vocea Reuninea, de la 20:30, pe PRO TV. 

Vezi și PROGRAMUL de 1 decembrie de la PRO TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni