• Emisiuni
  • Vocea României
  • Interviu exclusiv cu Tudor Chirilă despre Vocea Reuniunea: "Cred că o să fie emoționant pentru noi."

Interviu exclusiv cu Tudor Chirilă despre Vocea Reuniunea: "Cred că o să fie emoționant pentru noi."

De 1 decembrie, Vocea României vine cu o ediție specială. Telespectatorii îi vor vedea din nou în scaunele de antrenori pe Andra, Irina Rimes, Adrian Despot, Horia Brenciu, Marius Moga, Smiley și Tudor Chirilă. 

Concurenții care au făcut istorie în cele 9 sezoane vor urca pe scenă alături de antrenorii lor și vor face un arc peste timp într-un spectacol cu muzică, dans și energie. 

Într-un interviu pentru protvplus.ro, Tudor Chirilă a spus ce vor vedea telespectatorii în această ediție specială de 1 decmbrie: "Multă muzică, combinații între antrenori, între concurenți. Cred că jurizări relaxate și simpatice."

"Cred că o să fie în primul rând emoționant pentru noi. A fost un an cu provocări, un an greu. Vocea nu s-a făcut anul acesta și acum este un moment în care începe să apară speranța.", a adăugat artistul. 

Întrebat cum ii s-a părut ideea de a se revedea cu majoritatea antrenorilor de la Vocea României, Chirilă a răspuns: "E o revedere relaxată și mi se pare important să rămânem în tonusul acesta. Este și un prilej să cântăm într-un an în care nu am putut să cântăm."

În această ediție specială, Vocea Reuniunea, telespectatorii vor vedea ceva neașteptat, și anume, un duet între Horia Brenciu și Tudor Chirilă: "Cred că o să fie un duet foarte mișto cu Horia. Am găsit amândoi o cale de colaborare. Demonstrăm încă o dată că în pofida diferențelor între noi, putem conviențui."

Vocea României pentru Tudor Chirilă înseamnsă: "Educație, muzică, interpretări de execepție, prietenie, frustrări, complexe, nebunii, demențe, antipatii, viață!

Nu ratați ediția specială de 1 decembrie Vocea Reuninea, de la 20:30, pe PRO TV. 

Vezi și PROGRAMUL de 1 decembrie de la PRO TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni