IONUȚ IFTIMOAIE

Data publicarii: 28 Decembrie 2022
Data actualizare: 04 Ianuarie 2023
Printre cei 12 Faimoși care au au spus „Da” provocării din Republica Dominicană se află și Ionuț Iftimoaie, campion la kickboxing.

Ionuț Iftimoaie are 44 de ani și este un cunoscut kickboxer român. În perioada 2003-2016 a câștigat nu mai puțin de 15 meciuri, fiind de asemenea și primul român care a câștigat un turneu K1 organizat în Europa.

Participarea la Survivor România 2023 este mai mult decât o provocare pentru Ionuț Iftimoaie, fostul kickboxer român fiind convins de faptul că totul va fi diferit de ceea ce a întâlnit în ringul de box de-a lungul carierei sale de 20 de ani.

„Survivor reprezintă nu doar o provocare, ci foarte multe provocări. Da, poate lipsa de hrană, dorul de casă, depărtarea de țară reprezintă o provocare diferită în comparație cu cele pe care le-am avut în ringul de box de-a lungul celor 20 de ani de carieră.

Lucrul care contează cel mai mult a fost și cel pe care l-am învățat în timpul carierei sportive - aceea de a nu confunda viața din ring cu viața de zi cu zi. Ei bine, în Republica Dominicană, cred că este nevoie de o combinație și pentru prima dată o să fie un cocktail între cele două stări. Sincer, sunt și eu curios să descopăr dragonul din mine, omul care o să iasă la suprafață la atâtea provocări.

Am emoții pentru că este singura emisiune care reuește să stârnească în mine această provocare. Sunt mulți factori care te pot face knockout în Republica Dominicană însă eu am să încerc de fiecare dată să rezist, așa cum de altfel am făcut-o și până acum!”, a dezvăluit Ionuț Iftimoaie.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!