JORGE

Data publicarii: 28 Decembrie 2022
Data actualizare: 01 Februarie 2023
Jorge participă la Survivor România 2023 și face parte din echipa Faimoșilor.

Jorge, pe numele lui real George Papagheorghe, este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști și prezentatori TV din România. S-a născut la Constanța și a prins gustul muzicii de la tatăl său, care a fost co-fondator al trupei Vlahos. 

Jorge s-a făcut remarcat în anul 2003 la emisiunea Popstars, difuzată de PRO TV. Cântărețul a fost membru al trupei Cocktail până în 2005. 

Artistul a participat și la “Dansez pentru tine” în sezonul 10. Telespectatorii l-au îndrăgit și-n “Ferma Vedetelor”, dar și-n rol de co-prezentator la “Vorbește lumea”. Artistul a fost și prezentatorul primului sezon de Masked Singer.

Jorge nu este împlinit doar pe plan profesional, ci și pe pe plan sentimental. Artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ramona Prodea, o afaceristă de succes. Cei doi sunt căsătoriți din 2013. 

“Sunt sigur pe mine când spun că am fost total inconștient să accept această provocare. De asta sunt foarte sigur. De ce nu sunt sigur este acea parte din mine care nu o cunosc, pentru că nu am accesat-o până acum. N-am stat în condiții atât de grele, nu m-am dus atât de mult la extrem, deși am avut tot felul de experiențe, dar așa ceva nu am mai trăit și sunt sigur că probabil o să iasă și balaurul din mine. S-ar putea să accesez o altă variantă de Jorge…Sper să nu mă sperii eu pe mine, darămite pe ceilalți”, a declarat Jorge înainte de plecarea în Republica Dominicană.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!