Kate Moss si Milla Jovovich, goale in calendarul Pirelli 2012! FOTO & VIDEO

Kate Moss si Milla Jovovich, goale in calendarul Pirelli 2012! FOTO  VIDEO
Citeste mai mult despre: Kate Moss, Milla Jovovich,
Data: 10 Decembrie 2011
Kate Moss, Lara Stone si Milla Jovovich sunt cateva dintre modelele care au pozat nud pentru calendarul Pirelli pe 2012.

Calendarul, ale carui fotografii au fost realizate de Mario Sorrenti, contine 18 imagini alb-negru si 7 color, scrie dailymail.co.uk.

Mario Sorrenti, care a ales Corsica pentru realizarea fotografiilor calendarului pentru anul viitor, le-a imortalizat pe Kate Moss si Milla Jovovich inca de cand erau adolescente.

"Mario este singurul fotograf pentru care mi-as da jos hainele", a declarat Milla Jovovich.

De la lansarea sa, in 1964, calendarul Pirelli este cunoscut pentru ca ilustreaza cele mai frumoase femei din lume. Mario Sorrenti este primul fotograf italian ales sa realizeze pictorialele pentru faimosul calendar.

"Initial m-am gandit ca voi face fotografii foarte sexy, dar cand am ajuns la locatie mi-am dat seama ca nu vreau sa fie deloc sexy. Nu vroiam ca fetele sa pozeze aratandu-si nuditatea in mod evident", a declarat Sorrenti.

De peste 40 de ani, Pirelli acorda credit unui fotograf celebru care sa le imortalizeze pe cele mai frumoase femei din lume. La inceput, a existat doar ideea de a crea un cadou fantastic, care sa motiveze oamenii de la vanzari. In prezent, calendarul Pirelli este un articol generos pentru colectionari si, in acelasi timp, un simbol al companiei. An de an, aceasta autentica opera de arta actioneaza ca un barometru, masurand modul in care evolueaza imaginea feminitatii in secolul nostru.

Prima aparitie topless a avut loc in 1972, iar intre 1974 si 1984 traditia Calendarului a fost intrerupta din cauza crizei petrolului: povestea calendarului Pirelli este si povestea vremurilor noastre. Cele mai mari staruri ale modei au fost parte a povestii, intruchipand idealul de frumusete al fiecarei epoci.

Mediafax

FULLSCREEN
Kate Moss si Milla Jovovich, goale in calendarul Pirelli 2012! FOTO & VIDEO
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO