• PRO TV
  • La botezul micutei Catinca, fiica lui Mihai Petre si a Elwirei, s-a dansat mai mult ca la "Dansez pentru tine". Vezi imaginile de la petrecere

La botezul micutei Catinca, fiica lui Mihai Petre si a Elwirei, s-a dansat mai mult ca la "Dansez pentru tine". Vezi imaginile de la petrecere

La botezul micutei Catinca, fiica lui Mihai Petre si a Elwirei, s-a dansat mai mult ca la "Dansez pentru tine". Vezi imaginile de la petrecere

"Happy Hour" este integral pe voyo.ro.

Elwira, sotia lui Mihai Petre a venit azi la "Happy Hour" si a vorbit despre sarcina sa si a declarat ca a stat in sala de dans pana in luna a opta.

"Este un copil extraordinar de vesel, e minunata. Doarme toata noaptea. Catinca va fi un copil foarte norocos", a declarat Elwira despre fiica ei.

Intrebata cum se descurca Mihai Petre cu schimbatul scutecelor, ea a dezvaluit: "Se descurca, se descurca, normal". Elwira abia asteapta sa aiba inca un copil si spune ca isi doreste inca o fetita si un baietel.



Intrebata daca a fost grea alegerea numelui, ea a declarat: "Erau foarte multe nume care mi-au placut. Am aflat de nume de la doctorita mea". Elwira a mai spus ca ii vorbeste fetitei in poloneza atunci cand sotul ei nu este acasa.

Pentru ca a facut o impresie buna, Elwira i-a propus lui Maruta sa fie bona micutei lor.

La botezul fetitei au venit multi copii de la clubul lor, rudele sale din Polonia organizand o petrecere cu aproape 200 de invitati.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni