La botezul micutei Catinca, fiica lui Mihai Petre si a Elwirei, s-a dansat mai mult ca la "Dansez pentru tine". Vezi imaginile de la petrecere

La botezul micutei Catinca, fiica lui Mihai Petre si a Elwirei, s-a dansat mai mult ca la  Dansez pentru tine . Vezi imaginile de la petrecere
Data publicarii: 04 Aprilie 2013
Data actualizare: 04 Aprilie 2013
"Happy Hour" este integral pe voyo.ro.

Elwira, sotia lui Mihai Petre a venit azi la "Happy Hour" si a vorbit despre sarcina sa si a declarat ca a stat in sala de dans pana in luna a opta.

"Este un copil extraordinar de vesel, e minunata. Doarme toata noaptea. Catinca va fi un copil foarte norocos", a declarat Elwira despre fiica ei.

Intrebata cum se descurca Mihai Petre cu schimbatul scutecelor, ea a dezvaluit: "Se descurca, se descurca, normal". Elwira abia asteapta sa aiba inca un copil si spune ca isi doreste inca o fetita si un baietel.Intrebata daca a fost grea alegerea numelui, ea a declarat: "Erau foarte multe nume care mi-au placut. Am aflat de nume de la doctorita mea". Elwira a mai spus ca ii vorbeste fetitei in poloneza atunci cand sotul ei nu este acasa.

Pentru ca a facut o impresie buna, Elwira i-a propus lui Maruta sa fie bona micutei lor.

La botezul fetitei au venit multi copii de la clubul lor, rudele sale din Polonia organizand o petrecere cu aproape 200 de invitati.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies