Loredana are colectii de bijuterii, peruci, haine si rochii ale Rodiei din "Mostenirea" VIDEO EXCLUSIV

Loredana are colectii de bijuterii, peruci, haine si rochii ale Rodiei din  Mostenirea  VIDEO EXCLUSIV
Data: 24 Mai 2011
La finalul filmarilor serialului "Mostenirea", Loredana Groza martusiseste ca se desparte cu drag de Rodia si ca s-a simtit foarte bine in pielea ei.

Cele mai multe provocari Loredana le-a avut pe partea vestimentatiei, mai ales ca ajunsese sa nu cumpere doar pentru ea ci si pentru personaj. Daca vedea ceva interesant, colorat, isi spunea: “Asta e pentru Rodia!”.

Ea a strans o serie de bijuterii, peruci, rochii astfel incat poate spune ca are o adevarata colectie de accesorii si haine care sunt ale Rodiei si pe care poate, la un moment dat, sa le expuna intr-un muzeu.

Loredana recunoaste ca i-a placut sa se joace cu stilul de a se imbraca al Rodiei, astfel incat ea a putut sa isi construiasca personajul nu numai la nivel verbal. “Vestimentar am putut sa abuzez si sa creez o nebunie de culori si combinatii excentrice. Am lasat frau liber imaginatiei. M-am implicat si la nivelul stilistic in construirea personajului Rodia”.

Vezi mai jos o galerie foto cu toate transformarile vestimentare prin care a trecut Rodia, de la Inima de tigan la Mostenirea.
 

FULLSCREEN
Loredana are o adevarata colectie de bijuterii, peruci haine si rochii ale personajului Rodia din Mostenirea.
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO