Loredana – Un stil vestimentar inconfundabil – SUPER GALERIE FOTO

Loredana ndash; Un stil vestimentar inconfundabil ndash; SUPER GALERIE FOTO
Citeste mai mult despre: Loredana, acasatv.ro, Mostenirea,
Data: 20 Mai 2011
Una dintre cele mai cunoscute si longevive artiste de la noi, Loredana are un stil vestimentar aparte, mereu reinventat.

Nimeni nu se mai indoieste ca Loredana este un spirit creativ si liber, dornic sa sparga, cu orice risc, anumite tipare. Pentru ea, nu este valabila nicio schema a consilierii de imagine si nicio regula legata de standardul unei vedete. Stilul nonconformist al artistei  a fost inspirat de diferite curente pe care le-a reninterpretat intr-o maniera proprie.

Dupa ce ne-a obisnuit sa apara in concertele sale purtand vestimentatii cu tendinte gipsy, artista a inceput in ultima perioada sa foloseasca culorile vii si in tinutele sale de zi cu zi. Ea si-a innoit garderoba de primavara cu haine multicolore, care ii schimba starea de spirit si o fac mai vesela si optimista. Cu certitudine stilul vestimenar al Loredanei este unul extrem de greu de copiat, pentru ca se potriveste foarte bine cu personalitatea ei.

Azi, de la 16:30, la „Povestiri adevara”, vezi o alta tinuta excentrica marca Loredana, purtata de aceasta data la un botez la care a fost nasa.      

Intra pe www.acasatv.ro si vezi galeria foto!
Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO