Maia Malancus este castigatoarea primului sezon Vocea Romaniei Junior!

Maia Malancus este castigatoarea primului sezon Vocea Romaniei Junior!

Maia Malancus este castigatoarea primului sezon Vocea Romaniei Junior si a marelui premiu in valoare de 50.000 de euro! Finala show-ului in care juniorii au dat tonul unei super competitii le-a oferit romanilor momente magice, pline de bucurie, emotie, energie si gingasie.

Marius Moga a mizat pe Maia si pe calitatile ei vocale inca de cand a cunoscut-o si a reusit sa aduca in echipa sa marele trofeu! A avut incredere in micuta Maia inca din etapa auditiilor pe nevazute, cei doi s-au inteles perfect in timpul competitiei, au ales melodii care i-au pus fetitei in valoare calitatile vocale impresionante si au creat momente memorabile la Vocea Romaniei Junior!

 

Maia a reusit de fiecare data sa ajunga la sufletul publicului si sa incante antrenorii. Extrem de fericita ca a castigat competitia, ea a declarat: ”Sunt foarte fericita! Le multumesc pe aceasta cale lui Marius Moga pentru incredere si sustinere. Sunt bucuroasa si zambesc incontinuu si mai ales atunci cand pot aduce bucuria pe fetele oamenilor prin muzica, dans si teatru. si, da, zambesc stiind ca am ajuns aici, pe scena de la Vocea Romaniei Junior!”.

>>> Vezi AICI momentele VIDEO din finala Vocea Romaniei Junior

Bucuros si incantat de evolutia Maiei, Marius Moga a declarat: "Sunt foarte bucuros ca Maia este castigatoarea primului sezon Vocea Romaniei Junior si sunt mandru ca m-a ales sa ii fiu antrenor! Are o putere incredibila si pe cat de talentata si carismatica e, pe atat e de muncitoare. Am avut o echipa extraordinara si cred ca e timpul ca mai multi copii sa lanseze piese originale, adaptate varstei lor, dar indraznete. Multumesc Andra si INNA, a fost un prim sezon Vocea Romaniei Junior minunat alaturi de voi!".



Maia Malancus are 9 ani si canta de la varsta de 6 ani. A participat la mai multe festivaluri de profil din tara si a fost sustinuta intotdeauna de parinti si bunici. Mereu si-a dorit sa fie aplaudata de public si sa impresioneze cu vocea ei extraordinara, dar si cu calitatile actoricesti. Pe langa canto, Maia a obtinut de-a lungul timpului foarte multe premii la vioara, balet si teatru si isi doreste sa devina un artist international apreciat.

In etapa auditiilor pe nevazute, Maia a cantat melodia "Bang, bang", iar timbrul ei vocal special i-a cucerit pe antrenori. Andra, Moga si INNA au luptat atunci minute in sir pentru ea, insa alegerea a fost foarte simpla deoarece isi dorea sa ajunga in echipa Moga.

Confruntarile au reprezentat un moment extrem de dificil pentru Moga, care a fost nevoit sa renunte la alte voci bune, insa alegerea lui a fost Maia. Micuta a cantat piesa "Tot mai sus" si a impresionat inca o data cu vocea ei, dar si cu atitudinea de pe scena, fericirea si energia debordanta.



Chiar daca a fost cea mai mica concurenta din semifinala Vocea Romaniei Junior, Maia a reusit sa interpreteze cu maturitate melodia "Stone Cold" si sa transmita foarte multa emotie, Moga mizand inca o data pe ea, de data aceasta pentru marea finala.



>>> Vezi momente VIDEO din primul sezon Vocea Romaniei Junior

In finala, Maia a prezentat trei momente fascinante. impreuna cu What’s Up, micuta a cantat piesa "K la meteo", iar alaturi de antrenorul ei, Marius Moga, a interpretat melodia "Pe barba mea". Castigatoarea primului sezon Vocea Romaniei Junior a incheiat competitia in forta si a cantat melodia "Girl on fire".



Toate momentele prezentate de Maia au fost extraordinare si au cucerit atat antrenorii, cat si publicul, iar melodiile alese de Marius Moga pentru ea i s-au potrivit perfect si au ajutat-o sa transmita de fiecare data foarte multa sensibilitate.

Toate momentele din editiile Vocea Romaniei Junior pot fi urmarite pe vocearomanieijunior.protv.ro.



Vocea Romaniei Junior - Vocea te face mare!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni