Mandinga lansează „Soy de Cuba”, o piesă cu un sound surprinzător

Mandinga lansează bdquo;Soy de Cuba , o piesă cu un sound surprinzător
Citeste mai mult despre: soy de cuba, Mandinga, piesa noua,
Autor: Mihai Burlacu
Data: 12 Noiembrie 2018
Mandinga lansează „Soy de Cuba”, o piesă cu un sound surprinzător, însoțită de un videoclip hot, filmat pe străzile pline de culoare ale Cubei. Piesa este compusă de Barbara Isasi, Alex Antonescu, Catalin Tamazlicaru, Alexander Himely, Damian Salazar și produs de Nomad Music.
«Soy de Cuba» e o piesă foarte diferită față de ce am lansat până acum și am pus cu toții suflet în acest project. Îmi place foarte mult că piesa începe cu un mood de trap urban și reușește să se combine pe parcurs cu vibe-ul latino. 

Mulțumesc producătorilor de la Nomad Music, regizorului și echipei lui și mulțumesc Cat Music, care ne ajută să ajungem cât mai departe prin muzica noastră. Sperăm foarte mult să va placă ce a ieșit. Chiar dacă vremea nu mai e atât de prietenoasă, noi va aducem căldură, cu un vibe fresh și hot”, mărturisește Barbara Isasi. 
 
Solista trupei a fost foarte încântată și uimită în același timp de frumusețile Cubei. „Pentru mine a fost șocant faptul că am mers în Cuba să filmăm. Deși tatăl meu e cubanez, eu nu eram familiarizată cu locul”, adaugă această. Filmările au durat 3 zile, iar videoclipul a fost regizat de către Alex Volintiru. "Soy de Cuba" este cea de-a patra piesă pe care trupa o cânta alături de Barbara Isasi. 
 
Din 2016, Mandinga o are ca solistă pe frumoasa artista, tânăra talentată care în 2013 a participat la "Vocea Spaniei", în 2016 la "Vocea României", iar acum la „Te cunosc de undeva”. 
 
Până în prezent, Mandinga a lansat piese precum „Arquitectura”, "Besame", "Aventură" (ft. Erik), "Bling" (Ft. Muneer), "Hello" (Ft. Fly Project), "La vita e bella", "Când va fi mai rău (așa să ne fie)" (Ft. Shift), piese de succes ce au adunat zeci de milioane de vizualizări.
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO