• Emisiuni
  • MasterChef
  • Se cauta un nou "MasterChef"! Vino si tu sambata de la 10:00 in Bucuresti, la World Trade Center Hotel Pullman, cu un preparat pregatit acasa

Se cauta un nou "MasterChef"! Vino si tu sambata de la 10:00 in Bucuresti, la World Trade Center Hotel Pullman, cu un preparat pregatit acasa

Se cauta un nou "MasterChef"! Vino si tu sambata de la 10:00 in Bucuresti, la World Trade Center Hotel Pullman, cu un preparat pregatit acasa

Duminica, 19 ianuarie, caravana "MasterChef" a ajuns la Iasi in cautarea de noi talente pentru sezonul patru al celui mai in voga show culinar din tara.

Dupa ardeleni, a venit randul moldovenilor sa prinda gustul competitiei la preselectiile care au avut loc duminica la Hotel Unirea. Candidati din capitala Moldovei, Bacau, Vaslui, Piatra Neamt, Tecuci si chiar de peste Prut, din Republica Moldova, s-au prezentat in aceasta etapa cu preparate de inspiratie japoneza, italiana, marocana, dar si cu bucate traditionale romanesti. 

Unii au mizat pe combinatii inedite de ingrediente, cum ar fi cod in crusta de mac, caracatita in sos de vin rosu cu rozmarin sau friptura de miel cu piure de dovleac. Altii au incercat sa impresioneze cu deserturi rafinate precum tarta cu coacaze, mascarpone si jeleu sau tort cu ciocolata neagra, ciocolata alba si chilli.

 “Vineri am mers la Cluj, acum am venit la Iasi sa vedem daca putem gasi aici urmatorul castigator 'MasterChef'. Oamenii vor sa participe in competitie ca sa isi urmeze visul, mi se pare fantastic faptul ca am intalnit in sezoanele trecute concurenti dispusi efectiv sa isi schimbe profesia. Cand vezi un medic sau un inginer care vine cu asa mare deschidere spre noi si povesteste: “Eu vreau sa fac bucatarie, prin asta vreau sa imi schimb meseria”, n-ai cum sa nu ramai impresionat”, a declarat Razvan Fodor, prezentatorul emisiunii de la Pro Tv, care i-a incurajat pe candidati sa isi dea frau liber imaginatiei in bucatarie. 

Sambata, 25 ianuarie, caravana MasterChef se intoarce in Capitala.

Cei care aspira la titlul adjudecat de catre Petru Buiuca si Aida Parascan, castigatorii din primele doua sezoane MasterChef, dar si la premiul in valoare de 50.000 de euro, sunt asteptati sambata, de la ora 10:00, cu un preparat pregatit acasa, la World Trade Center Hotel Pullman din Bucuresti.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni