Primele echipe condamnate la duel la "Dansez pentru tine": Pavel Stratan si Andreea Preda, respectiv Marian Dragulescu si Adriana Lupu. Afla CUM VOTEZI

Primele echipe condamnate la duel la  Dansez pentru tine : Pavel Stratan si Andreea Preda, respectiv Marian Dragulescu si Adriana Lupu. Afla CUM VOTEZI
Data publicarii: 29 Octombrie 2012
Data actualizare: 29 Octombrie 2012
Daca Max si Diana au cele mai mari motive de bucurie, echipele formate din Pavel Stratan si Andreea Preda si Marian Dragulescu si Adriana Lupu nu au fost atat de norocoase si sunt primele condamnate la duel.

O sa va acomodati cu atmosfera, cred ca fiecare a facut tot ce a putut mai bine”, i-a incurajat Beatrice Rancea pe Pavel si pe Andreea dupa primul dans, in timp ce Mihai Petre a tinut sa-i aminteasca lui Pavel ca „atunci cand dansezi, totul trebuie sa para usor. La tine pare al naibii de greu”.

Desi coregrafia gandita de Doina Botis pentru Marian si Adriana a fost apreciata la unison de toti juratii, Wilmark a amendat faptul ca partea feminina a echipei a stat cam mult pe scaun. Marian si Adriana reprezinta cea de-a doua echipa condamnata la duel.

Telespectatorii pot salva echipa favorita trimitand SMS la 1322 cu textul "Pavel" ori "Marian".

Sau sunand la 0900.760.405 pentru Pavel si Andreea si la 0900.760.406 pentru Marian si Adriana. Numerele de telefon sunt apelabile doar din retelele Romtelecom si Alonia.


Daca esti abonat UPC poti vota concurentul favorit cu ajutorul butonului rosu al telecomenzii UPC.

Vinerea asta, una dintre echipe va parasi ringul visurilor


Pavel Stratan lupta alaturi de Andreea Cristina Preda, din Bucuresti, o tanara care vrea sa se revanseze fata de sora ei. Aceasta si-a sacrificat copilaria pentru a avea grija de Cristina. Totul a fost frumos in viata fetelor pana cand tatal lor a suferit un atac cerebral. Problemele grave de sanatate nu s-au oprit aici, urmand un al doilea si un al treilea atac cerebral. Doborata de atatea incercari, mama tinerelor si-a pierdut viata. Aflate la o varsta frageda, cele doua surori au ramas nu doar fara fiinta cea mai draga de pe lume, ci si cu responsabilitatea uriasa fata de tatal lor, care trebuia ingrijit. Firesc, au inceput sa aiba probleme la scoala, iar sora Cristinei a fost nevoita sa munceasca de mica pentru a putea achita datoriile si a intretine familia. Dupa opt ani de chinuri, tatal lor s-a stins, iar Cristina a fost in continuare ingrijita impecabil de sora ei, Alexandra. Ghinionul le-a spulberat echilibrul atunci cand firma la care lucra Alexandra a dat faliment. Andreea vrea sa o stie pe sora ei in siguranta, lipsita de orice griji si are toata increderea ca alaturi de coregrafa Caprioara (Georgiana Caita) si de Pavel isi va vedea visul implinit la Dansez pentru tine.

Marian Dragulescu danseaza in aceasta toamna la ProTV pentru a alunga  ghinionul din viata Adrianei Lupu, din Iasi. Dupa ce au facut nenumarate sacrificii pentru a-si renova casa, toata agoniseala lor s-a dus pe apa sambetei, atunci cand inundatiile au lovit fara mila. Tragedia familiei nu s-a oprit insa aici. Pentru a noua oara, capul familiei s-a vazut fara loc de munca, iar mama s-a imbolnavit in urma socului suferit dupa aceasta catastrofa. Adriana, Marian si coregrafa Doina Botis vor da tot ce au mai bun pe ringul de dans, pentru ca familia tinerei sa aiba un trai mai bun.

Vezi show-ul integral pe Voyo.ro.

Vezi mai multe momente VIDEO pe dansezpentrutine.protv.ro
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies