• PRO TV
  • Traieste-ti visul la "Dansez pentru tine"! Show-ul revine la ProTV diseara, de la 20:30

Traieste-ti visul la "Dansez pentru tine"! Show-ul revine la ProTV diseara, de la 20:30

Traieste-ti visul la "Dansez pentru tine"! Show-ul revine la ProTV diseara, de la 20:30

Traieste-ti visul, indeamna cel de-al 14-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine, iar concurentii din acest sezon se pregatesc sa faca maine seara, de la 20:30, cunostinta cu telespectatorii ProTV. Nesfarsite ore de repetitii, coregrafii care mai de care mai spectaculoase, muzica live de buna calitate si decoruri de poveste se astern maine in fata telespectatorilor ProTV, unde rege peste serile de vineri va fi dansul.

Oameni pusi la incercare de viata de cand se stiu, luptatori cu visuri puternice, pentru care ar face orice sa le vada devenite realitate, alaturi de opt vedete indragite intra maine seara in cursa pentru marele premiu, de 60.000 de euro, pus la bataie de cel de-al 14-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine

Pentru Stefan Banica, prezentatorul emisiunii, ziua de vineri va reprezenta o dubla sarbatoare: nu doar incepe un nou sezon al emisiunii, ci este si ziua in care implineste 46 de ani. “Mi-e dor de atmosfera de la Dansez pentru tine si de colegii mei. de-abia astept sa incepem cel de-al paisprezecelea sezon pe 18 octombrie, chiar de ziua mea”, a marturisit Stefan. Si Iulia Vantur e nerabdatoare sa inceapa noul sezon. “Inainte de fiecare sezon ma incearca anumite emotii. E la fel ca reintalnirea cu un prieten drag – de-abia astept sa simt energia din platou, sa interactionez cu noii concurenti, cu toata echipa, cu invitatii”, a marturisit Iulia, care va purta o rochie spectaculoasa, neagra. 

 

Vineri, in prima editie din acest sezon, se va dansa freestyle si se va testa gratia si armonia perechilor la vals. Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, Ilinca Vandici, Ruby, Sore si Dima din LaLa Band, sportivii Falemi Nana si Giani Kirita si Sorin Brotnei se pregatesc moral alaturi de partenerii lor pentru marea intalnire cu publicul, momentul in care telespectatorii ProTV vor afla povestile lor de viata impresionante si vor vedea cum repetitiile de zile intregi se transforma in spectacol de prima clasa. Baletul Edi Stancu va duce coregrafia si coordonarea din nou spre perfectiune, orchestra condusa de Petre Geambasu va face ca fiecare acord sa mearga direct in sufletele concurentilor si ale telespectatorilor, iar juriul e pregatit sa recompenseze sau dimpotriva, sa sanctioneze prestatiile artistice ale concurentilor. 

Fiecare participant mizeaza pe concentrare si pe faptul ca a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a realiza doua dansuri perfect. “Nu am vreun ritual special, incercam sa ne pastram moralul ridicat si sa speram ca vom avea putin noroc, multa sustinere din partea celor de acasa si ajutor divin”, a marturisit Ilinca Vandici. Elena Ionescu a avut in aceasta perioada un concert la Iasi si s-a rugat cateva clipe la Cuvioasa Parascheva. “Ma rog la Dumnezeu si incerc sa fac tot ce-mi sta in putinta sa fie cat mai bine”, spune solista. Sore simte ca face parte din echipa perfecta, iar asta ii da tot optimismul de care are nevoie. “Am mare incredere in George si in Bogdan. Ma uit la ei si ma incarc cu toata energia pozitiva de care am nevoie”, declara Sore. 

Sportivii intrati in competitie, obisnuiti cu stresul de dinaintea unor evenimente atat de importante, mizeaza pe concentrare. “Ca si inaintea meciurilor tari, voi astepta linistit momentul in care intru in concurs”, dezvaluie Falemi. “Ma concentrez foarte mult, atat”, spune si Giani. Sorin Brotnei stie ca va fi coplesit de emotii, dar va face tot posibilul sa transforme asta intr-un atu al perechii din care face parte. “Incerc doar sa ma concentrez sa nu gresesc, gandindu-ma ca am invatat pasii. Sincer insa, nu stiu cate emotii o sa am atunci”, spune Sorin. “Am lucrat intens in sala de repetitii si, cu toate ca sunt pasionat de dans si sunt obisnuit cu acest gen de repetitii, marturisesc ca a fost foarte greu. Sper ca atunci cand vom pasi in ringul visurilor sa invingem emotiile si sa dam ce-i mai bun din noi, iar reprezentatia noastra sa fie apreciata de catre public si de catre juriu”, a declarat Dima. 

In prima editie a emisiunii, Stefan Banica alearga printre stele alaturi de Pacha Man. Cel mai nou single al artistului, extras de pe albumul Altceva, va umple platoul emisiunii de energie si voie buna. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni