• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • ROMANII AU TALENT: Pe scena, dans, acrobatie si talente nemaivazute. In culise, Smiley si Bartos fura mancarea concurentilor

ROMANII AU TALENT: Pe scena, dans, acrobatie si talente nemaivazute. In culise, Smiley si Bartos fura mancarea concurentilor

<span style="color:#f00;">ROMANII AU TALENT: </span>Pe scena, dans, acrobatie si talente nemaivazute. In culise, Smiley si Bartos fura mancarea concurentilor

Cea de-a doua editie este integral si in exclusivitate pe Voyo.ro! “Romanii au talent”, show-ul fenomen difuzat de ProTV, aduce telespectatorilor surprize din ce in ce mai mari si talente din ce in ce mai neasteptate.

Cea de-a doua editie a emisiunii i-a lasat muti atat pe membrii juriului, cat si pe telespectatori. Numerele prezentate pe scena l-au facut pe Andi Moisescu sa declare ca, desi a crezut ca a vazut tot ce se putea vedea, n-a vazut de fapt nimic pana in acel moment!

Show-ul din culise facut de cei doi prezentatori, Smiley si Pavel Bartos, este si de aceasta data la inaltimea celui de pe scena. Cei doi sunt gata-gata sa fure mancare unor concurenti veniti la “Romanii au talent”.

Grupul tulnicareselor si-a facut intrarea in scena intr-un mod fastuos, gastronomic vorbind. Femeile au adus o masa plina ochi cu cele mai alese bunatati: zacusca, carnati, branza, slanina, ceapa, paine de casa si nelipsita palinca. Vazand un asemenea regal, cei doi au facut tot posibilul sa aduca masa in culise, chiar inainte ca tulnicaresele sa isi inceapa numarul artistic.

Nu au reusit asta, dar pana la urma au gasit o solutie: si-au asezat scaunele pe scena si au incins un ospat de zile mari! Prin momente grele a trecut si juriul, pentru ca era imposibil sa nu poftesti la asemenea bunatati aduse chiar sub nasul tau!



Un alt moment special: Stefan Florescu, “baiatul cu mingea”, care in sezonul trecut a incantat publicul cu jongleriile lui spectaculoase, a revenit pe scena show-ului “Romanii au talent”.

El a venit de aceasta data ca sustinator pentru unul dintre cei mai buni prieteni ai sai, Vlad Batranu, pe care l-a si invatat cateva scheme de freestyle football. 


Ajuns in fata juriului la preselectii, Stefan a glumit spunand ca de data aceasta a venit sa cante, reusind sa ii faca pe cei din sala sa rada in hohote.



Telespectatorii au fost martorii unor incredibile numere de dans, acrobatie, imitatie, dar si o serie de talente la care cu siguranta nu s-ar fi gandit niciodata!
 

Emisiunea "Romanii au talent" este integral si in exclusivitate pe Voyo.ro!  

Facebook.com/Romaniiautalent

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni