• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • CETERASUL pe care toate femeile vor sa-l ia acasa DOAR CU INSTRUMENT. Dedicatie pentru Andra: "Mandra mea ceea tatoasa, buna de picior la coasa"

CETERASUL pe care toate femeile vor sa-l ia acasa DOAR CU INSTRUMENT. Dedicatie pentru Andra: "Mandra mea ceea tatoasa, buna de picior la coasa"

CETERASUL pe care <span style="color: rgb(255, 0, 0);">toate femeile vor sa-l ia acasa</span> DOAR CU INSTRUMENT. Dedicatie pentru Andra: "Mandra mea ceea tatoasa, buna de picior la coasa"

Show-ul este integral pe Voyo.ro.

Vasile Godja are doar 20 de ani si a venit la "Romanii au talent" sa arate unei tari intregi ca ce face el cu vioara e treaba lui… dar si bucuria tuturor. Iata o portie de talent pe strune.

La finalul numarului, Vasilica i-a facut o dedicatie speciala Andrei: "Mandra mea ceea tatoasa, buna de picior la coasa". :)

"Ridici omul din boala instantaneu. Ne-ai avut la degetul mic. Ne-ai aratat cum este, de fapt, Romania, pentru ca TU esti Romania. Daca, prin absurd, nu treci mai departe, acasa nu te duci, pentru ca am primit pe blog oferte de la patru doamne dispuse sa te ia acasa. Cu conditia sa ai instrumentul la tine", i-a spus Andi.

"Eu nu am mai intalnit ceteras ca tine. Tu, in curand, cu privirea o sa canti! Felicitari", l-a laudat Andra.

"Este cert, esti talentul autentic romanesc. E obligatoriu sa fii votat! Nu m-am asteptat sa evoluezi atat de la preselectii la semifinala", a completat Mihai Petre.

Iata cum evolua Vasilica la preselectii:



Vezi show-ul integral pe Voyo.ro.

SURPRIZA DE PROPORTII in a doua semifinala. Cine intra in cursa pentru marele premiu

In joc sunt titlul de cel mai talentat roman si 120.000 de euro. Afla care sunt primii 3 finalisti

Facebook.com/Romaniiautalent

Inainte sa urce pe scena de la "Romanii au talent", Vasilica a spus ca "e cel mai tare concurs" la care participa. Nu a venit cu mana goala, ci cu toate emotiile pe care le-a gasit pe drum, plus cateva care erau prin culise. N-a uitat insa cum sa cante, asa ca, vorba lui, s-a prezentat cu "o doina si-o suita de invartite".

Cand a pus vioara pe umar si arcusul pe corzi, toata lumea a inceput sa bata din picior a dans. Baietii din spatele scenei s-au prins intr-o hora. Juriul dansa si el, pe scaune.

Iar cand Vasilica a pus vioara la spate, deja toata sala era in picoare. Mai departe, cand si-a bagat arcusul in pantaloni, Pavel Bartos a transat situatia cu o replica ce va ramane pecete pe cetera: "E clar, fetele din sat sunt innebunite dupa vioara lui!".

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni