Romanii care vor sa cucereasca Germania. Cine sunt cei trei selectati la "Vocea Germaniei" si piesele cu care au fost alesi:

Romanii care vor sa cucereasca Germania. Cine sunt cei trei selectati la  Vocea Germaniei  si piesele cu care au fost alesi:
Citeste mai mult despre: Vocea Germaniei, romani,
Data: 10 Decembrie 2011
Romanii Ramona Nerra si Fanel Cornelius si cantareata de origine romana Jeannette Dalia Curta au fost selectati in competitia "Vocea Germaniei", difuzata in Germania pe Pro7 si Sat.1, potrivit site-ului competitiei.

Jeannette Dalia Curta a interpretat piesa "If You Don't Know Me By Now" a trupei Simply Red. Ea a fost selectata in urma auditiilor pe nevazute in echipa cantaretului si compozitorului german Xavier Naidoo, unul dintre cei patru antrenori ai competitiei "Vocea Germaniei".

Jeannette Dalia Curta are 38 de ani si este de origine romana. A studiat jazz-ul vocal la Conservatorul national din Metz. In afara de limba materna, germana, Jeannette Dalia Curta mai vorbeste romana, engleza, franceza si spaniola. Jeannette Dalia Curta s-a nascut in Germania, din parinti romani, dar a locuit si in Paris si in Insulele Canare. Tatal ei este un cantaret de muzica populara din Transilvania, potrivit site-ului oficial al cantaretei.

Pe site-ul competitiei "Vocea Germaniei", Jeannette Dalia Curta se descrie ca fiind spontana, energica si profunda. Totodata, Jeannette spune ca are emotii inainte de a urca pe scena "Vocea Germaniei", insa emotiile o ajuta sa aiba o prestatie foarte buna. "Pastreaza-ti increderea si nu ceda niciodata", este motto-ul dupa care spune ca se ghideaza Jeannette Dalia Curta.

Ramona Nerra a interpretat piesa "American Boy" si a fost selectata in competitia "Vocea Germaniei", in urma auditiilor pe nevazute, in echipa celor doi cantareti din trupa The Bosshoss, la randul lor antrenori ai emisiunii.

Ramona Nerra are 32 de ani, a absolvit liceul in Craiova si are studii in teatru si film, absolvite in Bucuresti. In prezent este cantareata si locuieste in Dusseldorf. A fost convinsa sa se inscrie in competitia "Vocea Germaniei" de sotul ei. Se descrie ca fiind o fire deschisa, ambitioasa si increzatoare. Pentru Ramona Nerra mai importanti decat cariera sa muzicala sunt gemenii sai, in varsta de 3 ani.

Si romanul Fanel Cornelius a fost selectat in competitia "Vocea Germaniei", in urma auditiilor pe nevazute, in echipa cantaretei Nena, antrenoare la randul sau la aceasta emisiune. Fanel Cornelius a interpretat piesa "Still Got The Blues (For You)" a lui Gary Moore.

Fanel Cornelius are 36 de ani si canta de 20 de ani, marturisind pe site-ul competitiei "Vocea Germaniei" ca a cantat la sute de nunti. Idolul sau este George Michael. "Tot ce fac, fac pentru familia mea", spune Fanel Cornelius.

 

"Vocea Germaniei/ The Voice of Germany" este varianta germana a talent show-ului "The Voice", fiind difuzat in Germania pe Pro7 si Sat.1. Cei patru antrenori ai competitiei "Vocea Germaniei" sunt Nena, Xavier Naidoo, The Bosshoss si Rea Garvey.

In Romania, Pro TV a achizitionat de la Talpa Distribution drepturile pentru "The Voice", cel mai nou si mai apreciat format al momentului in materie de entertainment, creat de John de Mol, parintele "Big Brother". Emisiunea "Vocea Romaniei" este difuzata din aceasta toamna la Pro TV.

Mediafax

FULLSCREEN
Romanii care vor sa cucereasca Germania: Cine sunt cei trei artisti selectati la "Vocea Germaniei" si piesele cu care au fost alesi:
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO