Sandilau si Balalau prezinta Meltenia, la Pro Tv

Sandilau si Balalau prezinta Meltenia, la Pro Tv
Citeste mai mult despre: Meltenia,
Data: 25 Mai 2009
Sandilau si Balalau, doua personaje inzestrate cu un ascutit simt al umorului, prezinta Meltenia, tinutul tuturor meltenilor pe care ii stim cu totii de la piata sau din trafic, din autobuz sau metrou, de la mare sau de la munte.

Meltenia” este o veritabila satira la adresa tuturor evenimentelor notabile din sfera socialului, politicului sau showbizz-ului. Cum realitatea din “Meltenia” este extrem de ofertanta, pentru Sandilau si Balalau nu va fi deloc greu sa aleaga subiectele care vor duce umorul pana la extrem. Printre momentele speciale din “Meltenia” se numara ”Stirile de la ora chici”, “Divortez pentru tine” sau “Jijilava”. “Jijilava” ofera o incursiune in faimoasa inchisoare particulara a lui Jijisus, unde mai-marii tarii se întîlnesc la “Cocina cea de taina”. De la aceasta intalnire nu vor lipsi Epilat din Pont, Barabas Mercedes, Traian Iudescu sau Proorocul Mitica.

Si pentru ca fiecare vara isi are hitul ei, la “Meltenia” va fi prezentata si melodia verii “Cum am ajuns sa te votez?”, o intrebare de-a dreptul retorica.
   
Cu un umor debordant, Sandilau si Balalau fac o radiografie la sange a Melteniei, locul tuturor posibilitatilor, ce va fi dezvaluit telespectatorilor PRO TV, miercuri, 27 mai, incepand cu orele 20.30, chiar inainte de finala Ligii Campionilor.
 

FULLSCREEN
Sandilau si Balalau prezinta Meltenia, la Pro Tv
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO