• PRO TV
  • Sultan Kosen, cel mai inalt barbat din lume, a intalnit-o la ”Happy Hour” pe romanca de 2 metri FOTO

Sultan Kosen, cel mai inalt barbat din lume, a intalnit-o la ”Happy Hour” pe romanca de 2 metri FOTO

Sultan Kosen, cel mai inalt barbat din lume, a intalnit-o la ”Happy Hour” 
pe romanca de 2 metri FOTO

Luni 5 iulie, in platoul “Happy Hour” a avut loc o intalnire la inaltime! Sultan Kosen, turcul intrat in Cartea Recordurilor drept cel mai inalt barbat din lume cu 2,47 metri inaltime, a cunoscut-o pe Simona Serban, romanca ce masoara si ea “doar” 2 metri. Cei doi s-au vazut pentru prima oara in platoul “Happy Hour”, unde Catalin Maruta le-a pregatit multe surprize si s-a oferit chiar sa le fie... nas!

Astfel, in editia de luni, 5 iulie, cel mai inalt barbat din lume a intalnit-o la Pro Tv pe cea mai inalta femeie din Romania. Echipa “Happy Hour” i-a aratat lui Sultan o posibila partenera, iar in editia de marti, 6 iulie, ii va face si o demonstratie de obiceiuri de nunta la romani.

Si pentru ca o astfel de intalnire la inaltime nu se intampla in fiecare zi, “Happy Hour” s-a pregatit cum se cuvine. O serie de designeri romani au contribuit la look-ul celor doi: Sultan a primit in dar o pereche de pantofi negri, din piele de lac, masura 60, creati pentru el de Mihai Albu, si un costum pe masura, de care s-a ingrijit Adina Buzatu, iar romanca, Simona Elena Serban, o superba rochie special croita pentru ea de Rita Muresan si o pereche de pantofi, creati si daruiti de Antonello Panaccio. Ce va iesi din aceasta intalnire, ramane de vazut.

Sultan Kosen are 2,46 metri inaltime, palmele sale au 27,4 centimetri, iar talpile 36,6 centimetri. La cei 27 de ani ai sai, turcul a intrat in Cartea Recordurilor in 2010 ca cel mai inalt barbat din lume. A crescut normal pana la varsta de 10 ani, insa din cauza unei tumori la glanda pituitara i s-a declansat boala numita gigantism pituitar.

Din pricina inaltimii nu si-a putut continua studiile, dar a lucrat ocazional pe la diferite ferme ca sa isi ajute familia. Pana sa fie descoperit de Cartea Recordurilor, nu a iesit niciodata din satul sau din Turcia, insa dupa ce a devenit celebru a inceput sa faca turnee peste tot prin lume - Anglia, Islanda, Spania, Norvegia, Olanda etc.

La randul ei, Simona Elena Serban sufera de gigantism si are 2 metri inaltime si 106 kilograme, la aproape 20 de ani. Dupa ce a primit mai multe tratamente hormonale, medicul  care l-a tratat pe Ghita Muresan a reusit sa ii puna acum patru ani un diagnostic.

Cand era in clasa a VIII-a, Simona s-a apucat de baschet, iar in urma unui clasament pe tara, la varsta de 14 ani a fost declarata cea mai inalta sportiva la categoria ei de varsta. La 20 de ani este inca la liceu, in clasa a XI-a, pentru ca a pierdut doi ani de scoala. A stat prea mult timp prin spitale, avea luni intregi in care nu reusea sa ajung la scoala pentru ca era blocata in spitale, asa ca pana la urma doi ani de zile i-a pierdut.

Il admira foarte mult pe Sultan Kosen si l-a placut din prima clipa cand l-a vazut in primavara la “Happy Hour” si prin ziare. Simona a fost foarte impresionata povestea lui si a fost nerabdatoare si emotionata sa il intalneasca.

Editia in care Sultan Kosen a cunoscut-o pe Simona Serban a tinut in fata televizioarelor pe cei mai multi telespectatori, astfel ca ”Happy Hour” a inregistrat un varf de audienta (18.14), pe publicul sau comercial, de 7,1 puncte de rating si 35,3 % cota de piata, de aproape trei ori mai mult decat Antena 1, cu numai 2,6 puncte de rating si 13,1 procente din cota de piata. Romanii au urmarit cu sufletul la gura intalnirea dintre cei doi, astfel ca ”Happy Hour” a fost lider detasat pe intreg intervalul difuzarii – 17:44-18:57.
Astfel, pe publicul din mediul urban, emisiunea de la Pro Tv a inregistrat o audienta medie de 5,6 puncte de rating si 23 % cota de piata, fata de Antena 1 care obtinea 3,9 puncte de rating si 15,8 % cota de piata. Si pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, Pro Tv a condus topul audientelor cu o medie de 5,3 puncte de rating si 26,4 procente din cota de piata, dublu fata de Antena 1, cu 2,5 puncte de rating si 12,4 % cota de piata.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni