• PRO TV
  • Teo, o mireasa fericita: Cum a fost pentru ea ziua cea mare. Vezi IMAGINI de la nunta

Teo, o mireasa fericita: Cum a fost pentru ea ziua cea mare. Vezi IMAGINI de la nunta

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Teo, o mireasa fericita: </span>Cum a fost pentru ea ziua cea mare. Vezi IMAGINI de la nunta

Dintre cei 150 de invitati, nu au lipsit colegii din "Pariu cu viata" si nici Nuami Dinescu, celebra "Tanta".

Teo Trandafir, vedeta din "Pariu cu viata", s-a casatorit sambata, chiar in ziua in care a implinit 43 de ani, iar acesta este probabil cel mai fericit moment pe care l-a trait pana acum, dupa cum spune chiar ea.

Cei doi indragostiti au ales sa-si uneasca destinele chiar de ziua miresei. Cu toate ca atat Teo, cat si mirele au mai trecut printr-o experienta similara in trecut, emotiile i-au coplesit sambata.

Inainte ca mirii sa rosteasca cel mai hotarat "Da" din viata lor, au avut o sedinta foto. Au vrut sa-si amineasca fiecare clipa a acestei zile, asa ca s-au lasat fotografiati in cele mai romantice ipostaze. Emotionati, au zambit si s-au saruat tot timpul.

 

"De departe este cea mai fericita zi din viata mea", a spus Teo, evident dupa cea in care a intalnit-o pe Maia, fiica ei. De altfel, imbracata intr-o rochie de printesa, Maia i-a stat alaturi mamei sale. Si bunica ei, mama miresei, a fost prezenta la eveniment.

Fericit ca si-a gasit sufletul pereche, Constantin a preferat sa fie discret si sa-si imparta emotiile doar cu sotia lui. Mirii au hotarat sa-si invite oaspetii pentru cunuia religioasa si civila pe malul lacului Buftea.

Frumoasa lor poveste de dragoste inceput in toamna anului trecut, pe Facebook. Atunci avea Teo sa-l cunoasca pe viitorul sau sot, un roman stabilit in Franta. Chiar daca lucrurile pareau complicate, cei doi au luptat pentru a ramane impreuna. Asa ca la scurt timp dupa ce s-au intalnit, Constantin i-a cerut mana.

"A fost o surpriza, fericita fiind am acceptat din prima si fara rezerva, nu stiu daca se facuse o luna. Imi doresc doar ca toate miresele de pe lumea asta sa simta ce simt eu acum", a recunoscut ea.

Mai ales ca fiecare clipa trebuie traita, crede Teo. O lectie pe care a invatat-o anul trecut, cand o boala grava a dus-o pe patul unui spital din Viena. Din fericire, medicii austrieci au facut o minune in cazul ei, iar acum poate sa zambeasca fericita in postura de mireasa.

Imediat dupa cununie, invitatii au mers catre cortul special amenajat pentru marea petrecere. Decorul, de care s-a ocupat nasa mirilor, este unul elegant si romantic, in nuante de roz deschis si a fost unul surpriza atat pentru Teo cat si pentru Constantin.


Cat priveste tinutele, Teo a ales doua rochii: ambele ivoire si inspirate din anii '20.

Atmosfera a fost intretinuta de Holograf, Taxi, Mircea Baniciu, dar si Gelu Voicu, iar cei 150 de invitati s-au infruptat din meniuri traditionale: sarmalute cu mamaliguta, purcelusi la protap si tort cu ciocolata si fructe de padure.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni