Tom Cruise s-a mutat într-un penthouse situat la 350 de metri de biserică

Tom Cruise s-a mutat într-un penthouse situat la 350 de metri de biserică
Autor: Dan Brumar
Data: 08 Februarie 2019
Om religios, Tom Cruise a investit în ultimii ani în construirea unui apartament cu două etaje situat la doi pași de sediul administrativ al Bisericii Scientologice.

Actorul în vârstă de 55 de ani a vândut de-a lungul anilor mai multe proprietăți din jurul lumii pentru a-și stabili reședința mai aproape de biserica sa de suflet. Presa americană relatează că angajații unei firme de mutări au fost văzuți descărcând lucruri personale și mobilier la noua adresă a starului de la Hollywood, situată în Clearwater, Florida.

Apartamentul în care s-a mutat actorul, care ocupă două etaje, a fost construit la cererea lui Cruise pe acoperiul unei clădiri de sticlă – Skyview. Noua locuință a actorului se află la 350 de metri de sediul central al Bisericii Scientologice, al cărei enoriaș este.

Conform site-ului tonyortega.org, clădirea în care s-a ridicat apartamentul este un fost sediu de bancă, transformat de un bogat antreprenor scientologist din Mexico City în bloc de locuințe.

Miercuri, forțele de ordine din Clearwater au blocat strada pe care se află construcția pentru a permite firmei de mutări să descarce mobila.

FOTO: tonyortega.org

La operațiunile de mutare ar fi participat și actorul însuși, dar, spun surse din anturajul acestuia, Tom s-a deghizat pentru a trece neobservat.

Potrivit publicației hollywoodnewsdaily.com, Tom Cruise și-a împlinit un vis mai vechi, acela de a se muta cât mai aproape de biserica pe care o urmează încă din tinerețe. Starul din Misiune Imposibilă este atât de statornic în credința lui, încât a căpătat convingerea că are puterea de a vindeca anumite boli. Presa de peste Ocean relatează că actorul a susținut că l-a vindecat pe Val Kilmer de cancer la gât datorită credinței sale.

FULLSCREEN
Tom Cruise s-a mutat într-un penthouse situat la 350 de metri de biserică
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO