Un animal se ascunde în interiorul lui Celentano: ”Sunt un tigru!”

Un animal se ascunde în interiorul lui Celentano: ”Sunt un tigru!”

În episodul Las Fierbinți din această seară, Celentano îi va mărturisi prietenului său, Firicel, cum a reușit să-și dea seama ce animal se ascunde în interiorul lui.

Firicele, sunt un tigru! După calculele care le-am făcut, așa a ieșit, că sunt un tigru. Aici este un test inventat de niște mari sodomități de la NASA. Bine, niște japonezi! Da’ eu am făcut niște calcule din care a rezultat că în fiecare om, în el înșiși, există câte un animal interior. Eh, și mie asta mi-a ieșit: că sunt un tigru. Tu poate că p-afară zici că nu prea sunt, dar eu sunt pe dinăuntru.”, spune Celentano.



Vizibil încurcat de calculele camaradului său, Firicel va concluziona, în stilul caracteristic, rezultatele testului: ”Gata, am înțeles! Tu și pe dinăuntrul tău ai dungi, da’ pe dinafară, ai dreptate că ești altfel, mergi așa, ca o meduză.” Bobiță găsește o nouă combinație care să-i aducă bani.

Cu ajutorul unei camere video, pe care o plasează în biroul primarului, îi monitorizează acestuia activitatea non-stop, iar cei care vor să vadă cu ce se ocupă Vasile în timpul zilei la primărie trebuie să plătească bilet de intrare pentru a avea acces la proiecție.

Cum va reacționa Bobiță când Robi o să încerce să intre în clubul select al celor care-l monitorizează pe primar, vedem marți seară, la PRO TV.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie în fiecare marți și joi, de la 20:30.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni