• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Un TRIO de chitara EXCEPTIONAL. Dupa 5 secunde sala aplauda. Finalul cantecului i-a gasit pe toti membrii juriului in picioare. VIDEO

Un TRIO de chitara EXCEPTIONAL. Dupa 5 secunde sala aplauda. Finalul cantecului i-a gasit pe toti membrii juriului in picioare. VIDEO

Un TRIO de chitara EXCEPTIONAL. Dupa 5 secunde sala aplauda. Finalul cantecului i-a gasit pe <span style="color: rgb(255, 0, 0);">toti membrii juriului in picioare. VIDEO</span>

"Romanii au talent" este integral pe Voyo.ro.

Trio Zamfirescu: Ionut, Georgeta si Stan sunt trei frati foarte talentati la chitara, iar trairile de pe scena sunt “orgasmice”, dupa cum spune Ionut.

Cred ca o sa aveti un viitor minunat. Acum am aflat de voi si multi vor afla de voi, sunt sigur. Bravo voua”, i-a felicitat Mihai Petre.

Dupa un asemenea moment, nici nu ne mai gasim cuvintele. Este minunat, minunat ce faceti”, a spus Andra incantata.

Fratilor, eu daca as fi in locul vostru, m-as interesa rapid cand a fost anul trecut finala de la “Romanii au talent” si as avea grija sa-mi iau liber si sa nu-mi fac niciun plan, pentru ca am impresia ca pe voi va paste un cantonament”, i-a avertizat Andi Moisescu.

Andi, da sau nu?”, a intrebat Mihai Petre.Intrebarea este daca da sau da? Evident, DA”, a fost raspunsul lui Andi Moisescu, completat de Andra: “Va fi o placere sa va ascult din nou. Raspunsul mei este da”.

Voi sunteti 3, asta inseamna victorie pentru voi, dar si pentru noi, pentru ca ne-am ales cu un moment special. De trei ori da, mergeti in etapa urmatoare”.



Vezi toata emisiunea ROMANII AU TALENT pe Voyo.ro

Facebook.com/Romaniiautalent    

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni