VICA BLOCHINA

Data publicarii: 28 Decembrie 2022
Data actualizare: 01 Februarie 2023
Vica Blochina participă la Survivor România 2023 și face parte din echipa Faimoșilor.

Vica Blochina, în vârstă de 47 de ani,  s-a născut în Klaipeda, Lituania, însă s-a mutat în România cu mulți ani în urmă, unde s-a afirmat că balerina în clubul Melody, din Bucureşți, odată cu trupa de balet din Lituania, din care făcea parte.

Aceasta a ajuns în atenția presei tabloide în urma relației cu Victor Pițurcă, pe care l-a întâlnit pe vremea când era balerină și cu care are un băiat pe nume Eden, dar și datorită carismei sale. 

În ceea ce privește participarea sa la alte emisiuni TV, Vică Blochina a luat parte și la ediția din 2015 a emisiunii Ferma vedetelor, fiind singura femeie care a reuşit să rămănă în cursa către marea finală.

"Este prima oara în viață mea când, după ce am semnat, am fost foarte fericită și acum zi de zi și noapte de noapte mă stresez pentru că îmi e frica de foarte multe lucruri. Că n-o să reușesc să fac probe, da cum o să pot sta cu foarte multă lume și să dorm pe o scândură, acolo nu o să fie duș. Ce fac eu? Eu sunt obișnuită, când fac baie în mare, după aia normal că frumos fac plajă, mă ung cu toate uleiurile și mă bag în așternuturile răcoroase într-un hotel de cinci stele. Acum ce fac? Ce se întâmplă cu păruțul ăsta al meu frumos? (...)", a spus Vica despre decizia de a participa la Survivor.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!