• PRO TV
  • Victor Slav, Bogdan Vladau, Tily Niculae si Mariana Danescu se tin de glume! Jocuri de celebritate - AZI, de la 23:00

Victor Slav, Bogdan Vladau, Tily Niculae si Mariana Danescu se tin de glume! Jocuri de celebritate - AZI, de la 23:00

Victor Slav, Bogdan Vladau, Tily Niculae si Mariana Danescu se tin de glume! Jocuri de celebritate - AZI, de la 23:00

In aceasta seara, de la 23:00, distractia, glumele bune si energia isi fac loc pe canapelele din sufrageria lui Bobonete! Victor Slav, Bogdan Vladau, Tily Niculae si Mariana Danescu vor fi condusi in Jocuri de celebritate de cei doi capitani de echipa, Paul Ipate si Octavian Strunila. 

Pe canapeaua lui Paul, Victor Slav si Mariana Danescu, simpatica actrita din serialul La Bloc, o vor ajuta pe Anca sa ajunga cat mai departe in lupta pentru banii lui Bobonete, deoarece isi doreste o sala de fitness acasa. 

Octavian Strunila ii va avea alaturi pe Bogdan Vladau, Tily Niculae si pe Simona, care isi doreste sa castige pentru a pleca intr-o excursie in Japonia. Tily Niculae va da tonul glumelor in echipa sa, iar Bogdan va face fata cu brio tuturor provocarilor. 

Cultura cinematografica si muzicala le va fi pusa la incercare prin probe ca CineMIAU si Monoton, iar talentul la mima si viteza de reactie va fi testat de probele ca Pe mana ta, Cu fata la perna sau Te-ai prins. 

Cum se vor distra cele doua echipe, cine va reusi sa stranga cele mai multe puncte la probe pentru a ajunge in runda finala si cine va face cele mai bune glume ramane de vazut la Jocuri de celebritate, astazi, de la 23:00, numai la Pro TV!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni