• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, lider absolut de audiență, vineri seara. Peste 1.3 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea

Vocea României, lider absolut de audiență, vineri seara. Peste 1.3 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea

Vocea României, lider absolut de audiență, vineri seara. Peste 1.3 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea

Aseară, 12 concurenți au făcut show pe scena de la Vocea României, iar 8 dintre ei au trecut în etapa următoare, unde trebuie să demonstreze că vocea lor merită să fie auzită în continuare. 

„Eu nu cred că până acum a mai fost cineva ca tine”, i-a spus Denis lui Kam, concurentul din Indonezia care a venit să-și îndeplinească visul pe scenă. „Este cea mai mare scenă din lume – VOCEA - și e visul meu de multă vreme. De zece ani vreau să iau parte la emisiunea asta. Urmăresc Vocea României de 4-5 ani. Am văzut mulți oameni talentați în România și am vrut să fiu unul dintre ei”, le-a spus el antrenorilor.

Vocea României a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:29 – 23:01, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 8.9 puncte de rating și 27.6% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea doar 3.8 puncte de rating și 11.8% share. 

Peste 1.3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:45, peste 1.6 milioane de români se uitau la Vocea României.

Emoțiile concurenților sunt duse la extrem atunci când pășesc pe scena de la Vocea României. „Pentru mine, este cel mai important moment din viața mea”, a spus aseară Alexandrina care a reușit să convingă doi antrenori, pe Irina și Denis.

O nouă etapă a audițiilor pe nevăzute ne așteaptă vinerea viitoare, de la 20:30, la Vocea României. Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni