• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, sezonul 10: Alexandrina Vlad, moment spectaculos pe scenă cu piesa „Love Is A Lie”

Vocea României, sezonul 10: Alexandrina Vlad, moment spectaculos pe scenă cu piesa „Love Is A Lie”

Alexandrina Vlad este ofițer bancar, dar iubește muzica. Cu vocea sa a ridicat în picioare publicul, iar pe cei cinci antrenori i-a cucerit din start. Concurenta a dezvăluit că toți cei din familia sa cântă, părinții ei fiind recunoscuți în special pentru muzica lăutărească și cea populară. Alexandrina nu a ales acest drum, mărturisind că întotdeauna a fost pasionată de muzica jazz, blues sau pop-rock.

Cu piesa „Love Is A Lie”, Alexandrina Vlad a reușit să întoarcă două scaune, The Motans și Irina Rimes fiind cei care și-au exprimat dorința de a o avea în echipă.

„S-au întors Irina Rimes și Denis, sunteți pe mâini extraordinar de bune. O să se certe, știți cum? O să se dea cu capul de pereți! E o tensiune între ei când se bat pe un concurent...Vine suflu dinspre ei, sunt fiare. Mă bucu că am un moment de relaxare că nu m-am întors cu ei”, a spus Tudor Chirilă.

Irina Rimes a fost convinsă încă de la început de faptul că Alexandrina are tot ce caută ea la concurenții din acest sezon „Vocea României”, iar The Motans s-a arătat profund impresionat de modul în care a urcat pe scenă.

VEZI PRESTAȚIA CONCURENTEI ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni