Summer Well 2019. Elisabeta Paraschiv a ”tradus” muzica în limbaj mimico-gestual VIDEO

Summer Well 2019. Elisabeta Paraschiv a  tradus  muzica în limbaj mimico-gestual VIDEO
Data: 13 August 2019
Muzica e a tuturor, așa că, la Summer Well 2019, a existat un interpret în limbaj mimico-gestual care a ”tradus” piesele artiștilor de pe scenă pentru festivalierii cu deficiențe de auz.

La invitația Mastercard, Elisabeta Paraschiv, vicepreședinte al Asociației Naționale a Surzilor din România, s-a aflat la Summer Well, pe scenă, pentru a interpreta în limbaj mimico-gestual piesele artiștilor.

Elisabeta este una dintre cele mai apreciate interprete în limbaj mimico-gestual, aceasta fiind instruită de chiar Amber Galloway Gallego, cea mai cunoscută sign interpreter din lume, în cadrul unui workshop organizat în România de Mastercard. 

”Interpretarea muzicală este o poartă de acces către lumea surzilor”

Special pentru protv.ro, Elizabeta a dezvăluit cum simte ea diverse genuri muzicale, dar și ce înseamnă această incluziune pentru persoanele cu deficiențe de auz.

Totodată, la Summer Well 2019, Mastercard a utilizat tehnologia pentru a crea Sensory Playground, un spațiu senzorial centrat pe nevoile fiecărei persoane, destinat festivalierilor, unde aceștia au putut interacționa cu muzica în moduri, poate chiar neexperimentate până acum.
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO