AMI, primele declarații despre scandalul care a eliminat-o pe Bia Khalifa, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

AMI, primele declarații despre scandalul care a eliminat-o pe Bia Khalifa, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

AMI a făcut o serie de declarații, după ce s-a difuzat pe ProTV și pe VOYO episodul în care Bia Khalifa a fost eliminată. Cele două au fost protagonistele unui adevărat conflict, care a degenerat în cuvinte dure, gesturi violente și înjurături. Iată ce spune artista despre momentele prin care a trecut la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Bia Khalifa a fost eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, după ce a scuipat-o și a împins-o pe AMI. Artista nu a ripostat în conflict, însă după ce acesta a fost difuzat, a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre cele întâmplate. Artista susține că s-a înțeles bine cu modelul OnlyFans în primele ediții ale competiției, însă ulterior prietenia lor s-a transformat într-o dușmănie uimitoare. 
 

„La început, ne-am înțeles bine. Mi-a fost simpatică, deși colegii m-au avertizat de cum am intrat în junglă. Atâta timp cât un om îmi oferă respect, îl ofer și eu, indiferent de ce se spune despre el. Aparent, lucrurile păreau să fie pașnice din partea ei.

Ulterior, am realizat că erau doar de fațadă. Dintr-odată și fără motiv, a început să vorbească urât cu mine și despre mine. Mă acuza de tot felul de lucruri care erau doar în imaginația ei. Mi-am dat seama la un moment dat că nu e pe deplin sinceră și am lăsat lucrurile să evolueze de la sine și să își arate singură adevărata față. Fiecare om este cum își dorește el să fie, însă eu mi-am dorit să păstrez cât mai mult distanța”, a spus ea pentru viva.ro. 

Mai mult decât atât, întrebată dacă a trecut peste moment, dacă a mai discutat cu Bia Khalifa despre subiect sau dacă a iertat-o, AMI a oferit un răspuns direct:

„Am iertat-o de mult! Însă iertarea la mine nu înseamnă să mai țin neapărat legătura cu persoanele respective. Merg mai departe cu inima ușoară și prefer să rămân în minte cu câteva dintre părțile ei bune, cu momentele în care, aparent sau nu (nici nu mai contează), ne-am înțeles. Îi doresc tot binele și succes în tot ceea ce face!”, a adăugat ea.

Sursă foto: AMI/Instagram, Bia Khalifa/Instagram

VEZI ȘI VIDEO:


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni