• PRO TV
  • Anamaria Prodan, despre bătăile în care a mai fost implicată: „Dădeam eu prima”

Anamaria Prodan, despre bătăile în care a mai fost implicată: „Dădeam eu prima”

Anamaria Prodan, despre bătăile în care a mai fost implicată: „Dădeam eu prima”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost protagoniștii unui scandal monstru zilele trecute. Cei doi s-au bătut chiar pe stradă, fără a ține cont de faptul că ar putea fi surprinși de cineva. În urma scandalului, ambii au ajuns la spital pentru a-și scoate certificat medico-legal.

Anamaria Prodan s-a bătut parte în parte cu fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de luat vederi, dar și de șoferul impresarei, care a filmat întregul scandal. La scurt timp, videoclipurile au apărut pe rețelele de socializare, iar oamenii și-au dat cu părerea despre incident, mulți aducând aminte de momentul în care impresara l-a lovit pe Dan Alexa. 

Astfel, este știut faptul că Anamaria Prodan nu se află la primul ei conflict de acest gen. În trecut, impresara chiar a povestit în cadrul unui podcast despre momentele în care se bătea, fără să fie neapărat provocată.

„Eu eram cu Fane Spoitoru. Eram în același anturaj, prieteni. Cine făcea prima scandalul? Eu! Eu eram fata cu bani, toata lumea știa cine sunt. Eu nu aveam nevoie de niciun bărbat, nimeni nu avea voie să vorbească cu mine că dacă vorbea cineva cu mine și dacă luam o gură, două de whiskey, era spectacol. Eram genul ăla de buddy, prietenul lor cel mai bun. Dacă nu îmi plăcea ceva... Dacă tu, prietenul meu, îți vorbea cineva pe nas, mi se părea mie, începea scandalul. Până să intervină dădeam eu prima, mai așteptam? N-ai văzut că am apucăturile astea de copil. Astea la mine vin natural”, a povestit ea. 

Sursă foto: Anamaria Prodan/Instagram

VEZI ȘI: Secretul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni