Anisia Gafton, Giani Kiriță, Sali Levent și Radu Vlăduț luptă pentru un loc în Marea Finală Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Anisia Gafton, Giani Kiriță, Sali Levent și Radu Vlăduț luptă pentru un loc în Marea Finală Sunt celebru, scoate-mă de aici!

În această seară, de la ora 21:30, Anisia Gafton, Giani Kiriță, Sali Levent și Radu Vlăduț vor trăi cele mai intense emoții în ultimele probe din semifinala Sunt celebru, scoate-mă de aici! Doar trei dintre ei vor avea un loc asigurat în Marea Finală. 

A fost un drum foarte lung pentru Anisia și Giani, și ceva mai scurt pentru Radu și Sali. Cu toate acestea, ați trecut prin multe ca să ajungeți aici, în acest moment care vă poate încununa tot efortul de până acum. Este extrem de important!”, le va spune Cabral celor patru semifinaliști. În ediția de astăzi, concurenții vor trece printr-o probă de forță și rezistență, în urma căreia doi dintre ei se vor califica direct în finală, iar cei care se clasează pe ultimele două locuri vor avea încă un joc care va decide ultimul finalist, dar și cine pleacă acasă.

Semifinala aceasta este foarte, foarte importantă! Sunteți în fața jocului care vă poate răsplăti toate eforturile de până acum. Ați luptat, v-ați întrecut în această aventură, atât între voi, dar mai ales cu voi”, le va spune Adela Popescu. 

Anisia Gafton răbufnește: ”Sunt dezamăgită de Sali!”

Ultimele ore petrecute în junglă și ultimele provocări vor aduce noi tensiuni între concurenți. Anisia Gafton va recunoaște că este dezamăgită de Sali, care, de la momentul dizolvării echipelor, a ales să-l susțină mai mult pe Giani decât pe ea.

Sunt puțin dezamăgită de Sali, s-a focusat mai mult pe Giani decât pe mine. Nu cu încurajări pentru mine, ci cu încurajări pe Giani. În timpul jocului, nu mai era prietenul meu, nu mai era cum se dă el, nu știu ce să zic. Oamenii se schimbă”, va spune Anisia.



Această schimbare de comportament va fi observată și de Radu Vlăduț: „Ea l-a adus pe Sali până aici, el putea pleca acasă în prima săptămână, dacă lucrurile ar fi mers așa cum aș fi vrut eu. Dar nu! Ha ha ha, hi hi hi! Ce caterincos! Îl ducem mai departe și uite că l-am dus până aici”, va spune acesta. 

Cine sunt cei trei finaliști care se vor lupta pentru titlul de Rege sau Regina Junglei, vedem în această seară, de la ora 21:30, într-o nouă ediție a emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Sunt celebru, scoate-mă de aici! – Jungla te cheamă! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni