• PRO TV
  • Antonia, fotografii senzuale în camera de hotel. Artista se află în vacanță în Mykonos

Antonia, fotografii senzuale în camera de hotel. Artista se află în vacanță în Mykonos

Antonia, fotografii senzuale în camera de hotel. Artista se află în vacanță în Mykonos

Antonia se află în vacantă în Mykonos, însă nu uită de fanii de acasă pe care îi menține la curent cu mici momente din sejurul ei. Recent, artista a împărtășit câteva fotografii în costum de baie, făcute în camera de hotel, iar fanii au avut numai cuvinte de laudă.

A trecut prin trei nașteri, însă acest lucru nu a împiedicat-o pe Antonia să aibă o siluetă de invidiat. Adepta sportului, artista, în vârstă de 32 de ani, petrece mult timp în sala de sport, fiind încurajată și de soțul ei, Alex Velea, care o insoțește adesea la antrenamente.

Acest lucru s-a văzut și în fotografiile în costum de baie pe care le-a făcut în vacanța sa în Mykonos. Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, galben, Antonia și-a etalat trupul sculptat și culoarea ciocolatie a pielii într-o serie de poziții sexy. Pentru o notă cool, artista a purtat și o pălărie de pescar, marca Gucci și o pereche de ochelari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

La vederea fotografiilor, fanii de pe rețelele de socializare au avut numai cuvinte de laudă. Printre aceștia s-au numărat și câteva vedete precum Corina Bud, Ruby sau Marisa Paloma:

"Ciocolată", "Te-ai bronzat și pentru noi", "Superbă femeie", "Oare mai arată cineva atât de bine în România cu 3 copii?".

Sursă foto: instagram

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni