Anuntul facut de Claudia, iubita lui Dorian Popa. Ce s-a intamplat dupa ce actorul s-a intors din jungla

Anuntul facut de Claudia, iubita lui Dorian Popa. Ce s-a intamplat dupa ce actorul s-a intors din jungla

Desi au existat o multime de carcotasi care nu dadeau sanse relatiei dintre Dorian Popa si Claudia, se pare ca cei doi sunt mai apropiati ca niciodata si traiesc din plin fiecare moment impreuna, lucru confirmat chiar de catre logodnica cantaretului.

Relatia dintre Dorian Popa si Claudia merge mai bine ca niciodata si chiar daca multi credeau ca plecarea actorului in jungla, ar putea sa le afecteze cumva iubirea, iata ca lucrurile au luat o alta intorsatura.

Citeste si: Cate kilograme a luat in plus Andra din momentul in care a aflat ca este insarcinata. Cum arata acum silueta cantaretei

"De cand Dorian s-a intors din jungla, lucrurile merg foarte bine intre noi. Pot sa spun ca plecarea ne-a facut bine si ca lucrurile stau mult mai bine decat pana sa plece. Suntem mai apropiati si asta e foarte bine. Astea au fost efectele. Ne-a apropiat mai mult. Relatia merge bine si suntem mai fericiti ca oricand. Si el este bine de cand s-a intors. Nu a fost afectat de ceea ce s-a intamplat acolo si totul e ok intre noi", a declarat Claudia in exclusivitate pentru Cancan.ro.

Citeste continuarea aticolului aici!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni