Ce ar face-o pe Adela Popescu să spună „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Ce ar face-o pe Adela Popescu să spună „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Adela Popescu se află deja în Republica Dominicană, acolo unde prezintă cel mai tare show de supraviețuire. Înainte de a pleca, vedeta ne-a oferit un interviu exclusiv în cadrul căruia a spus ce ar fi făcut-o să spună „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” dacă ar fi fost concurent al emisiunii!

Adela Popescu a acceptat provocarea de a pleca în Republica Dominicană pentru a prezenta emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Înainte de a părăsi țara, ea a oferit un interviu exclusiv în cadrul căruia a fost întrebată ce frici ale sale ar fi făcut-o să părăsească competiția, dacă ar fi avut rolul de concurent!

Dacă nu ai fi fost prezentator, ci concurent la „Sunt Celebru, scoate-mă de aici!”, ce te-ar fi făcut să spui celebra frază? 

Descopăr de la zi la zi că am tot felul de fobii. Principala pe care o știu este cea de avion, mi-e destul de frică să zbor. Credeam despre mine că sunt fată crescută la țară și că nu mi-e teamă de nimic, dar de curând am fost cu copiii la Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa, unde am văzut niște șerpi și mi s-a ridicat părul pe mine pur și simplu. Clar am o problemă cu ei, dar și cu șobolanii sau șoarecii.



Un mesaj pentru telespectatori din partea Adelei Popescu

Pot să le garantez că de data aceasta va fi mult peste ceea ce au văzut și peste ceea ce și-au imaginat! 

SHOW-UL SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI VA FI ÎN CURÂND DISPONIBIL PE VOYO ȘI PROTV 

Sursă foto: Adela Popescu/Instagram, PR

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni