Cutia ororilor - Luminita, fata in fata cu prima provocare a junglei

Cutia ororilor - Luminita, fata in fata cu prima provocare a junglei

Luminita, antrenoarea vedetelor, a demonstrat ca este o curajoasa de la prima editie a emisiunii "Sunt celebru, scoate-ma de aici!", atunci cand s-a aruncat in gol de la zeci de metri inaltime alaturi de Gina Pistol.

In aceasta editie, la proba "Cutia ororilor", Luminita a fost pusa in fata unei probe dificile pentru a castiga portiile de mancare pe care toata lumea le astepta cu mare nerabdare in tabara.

Arici, viermi, iepuri, scorpioni, gandaci, crocodili, sobolani, pesti, soparle, toate acestea au fost puse rand pe rand in cutii, iar vedeta a avut la dispozitie 30 de secunde pentru a ghici ce animal a atins. Chiar daca a fost legata la ochi, iar Cabral si Bobonete au incercat sa o sperie, vedeta a facut fata cu brio primei provocari din jungla africana.

Toate editiile "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" le vezi integral si fara pauza aici  

Fiecare animal ghicit a insemnat o portie de mancare, iar in acest fel Luminita a reusit sa se intoarca in tabara cu mancare pentru sapte persoane. Colegii au felicitat-o si nu au regretat absolut deloc ca au votat-o sa mearga la proba.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni