• PRO TV
  • Dorian Popa s-a apucat serios de sala. Cum arata cantaretul si cate kilograme s-a ingrasat dupa intoarcerea din jungla

Dorian Popa s-a apucat serios de sala. Cum arata cantaretul si cate kilograme s-a ingrasat dupa intoarcerea din jungla

Dorian Popa s-a apucat serios de sala. Cum arata cantaretul si cate kilograme s-a ingrasat dupa intoarcerea din jungla

Considerat unul dintre cei mai sexy barbati din Romania, Dorian Popa nu rateaza niciun antrenament, iar rezultatele se vad din plin. 

Dorian Popa s-a numarat printre concurentii curajosi care au infruntat provocarile junglei africane. Alaturi de Catalin Morosanu, Gina Pistol, Ruby si alte vedete, cantaretul a stat timp de trei saptamani in mijlocul salbaticiei si a trecut cu brio de probele de foc din reality show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici!".

Citeste si: Laura Cosoi, imaginea care a incins atmosfera pe Facebook. A renuntat la haine, iar fotografia a ajuns pe internet

Desi a dat dovada de stoicism atunci cand s-a aflat in tabara din jungla africana, Dorian Popa s-a confruntat cu o mare problema: din cauza portiilor de mancare mult prea mici, acesta a pierdut cateva kilograme bune. Intors in tara, Dorian Popa si-a propus sa isi recapete forma fizica, iar pentru a realiza acest lucru, vedeta si-a facut un program strict de mers la sala.

Dupa trei saptamani petrecute in jungla africana, Dorian Popa a slabit vizibil si a ajuns la greutatea de 72 de kilograme. Cantaretul acorda o atentie deosebita modului in care arata, iar stilul de viata sanatos l-a ajutat sa revina la greutatea dorita. In prezent, artistul si-a recapatat forma fizica de invidiat si cantareste 79 de kilograme, conform unui mesaj publicat de artist pe contul sau de Facebook. 

atunci cand simti ca mai ai putin si vomiti de CAT DE BUN a fost antrenamentul..

Posted by Dorian Popa on Tuesday, May 12, 2015

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni